RPES2016 - Liga I în Pro Evolution Soccer 2016

Scris de Scris pe data de: Luni, 25 Ianuarie 2016 Publicat în Vechi Citit de 119397 ori
Votează articolul
(50 voturi)

RPES2016 s-a lansat !!

 

După succesul din anii 2012/2013, a urmat o perioadă în care PESRomania.org a oprit producerea de patch-uri datorită unor evenimente ce au fost prezentate/discutate/disecate deja.

Odată cu intrarea PESRomania.org în "hibernare", mulți "prieteni" s-au grăbit să ne cânte prohodul. Printre aceștia se afla și cel mai bun "prieten" al nostru și anume, Manole! Presupun că toți știți de Manole, acel personaj tragico-comic ce a gravitat în jurul comunității noastre o scurtă perioadă de timp până în momentul în care inevitabilul s-a produs și acesta a fost dat uitării.

Ei, acest personaj, acum mai bine de 1 an, scria articole în care triumfător anunța "decesul" PESRomania.org. Drept urmare, îi dedicăm acest patch, îi dedicăm melodia ce vă va încânta auzul pe durata instalării acestuia.

Oare de ce am decis să-l scoatem temporar din anonimat și să-l readucem în discuție? Simplu, în perioada lui de "activitate", am avut parte de atâtea momente frumoase totul culminând cu victoria finală prin care ne-am recuperat identitatea. O identitate ce acesta și-o atribuise fără niciun temei, într-un mod josnic și prin încălcarea flagrantă a unor reguli nescrise de bun simț.

Manole, ascultă bine versurile melodiei ce rulează pe fundalul Installer-ului. Sunt despre tine dragul meu, te descriu în totalitate. Să auzim de bine! ;)

 

Revenind la patch, prea multe informații despre el nu voi mai dezvălui prin intermediul acestui articol. Dacă sunteți interesați de ceea ce conține patch-ul, sunteți invitați să citiți cu atenție textul afișat pe prima pagină a Installer-ului.

Acel text cuprinde o descriere detaliată a conținutului RPES 2016, secțiunea de Mulțumiri speciale și cel mai important, LICENȚA DE INSTALARE a patch-ului. Vă rugăm să citiți cu atenție tot ce scrie acolo și să dați ACCEPT numai dacă ințelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. În momentul în care ați bifat căsuța și ați trecut mai departe, se consideră că ați luat aminte și sunteți de acord cu tot ceea ce scrie acolo!

 

Pentru a nu întâmpina probleme în a instala/rula patch-ul nostru, trebuie să:

- Aveți instalată o copie curată de Pro Evolution Soccer 2016 (fără alte patch-uri instalate)

- Aveți instalat un Windows care să nu aibă probleme de funcționalitate (viruși, regiștri stricați, dependințe lipsă)

- RPES 2016 a fost testat pe următoarele versiuni de SO: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

- Rulați Setup.exe "as Administrator"

 

Atentie! Cei care aveți Windows 8/8.1/10, în momentul în care rulați Installer-ul nostru, s-ar putea să primiți mesajul: Windows protected your PC. Pentru a continua instalarea, dați click pe More Info și apoi pe Run Anyway.

  

Atașat acestui articol, aveți link-ul de download și un un ghid de instalare al patch-ului. Mult succes!

(C) 2016 PESRomania.org

 

LE: RPES 2016 și update-urile aduse de-a lungul timpului au fost unificate sub numele - RPES 2016 Sezon 16/17 

Video

Ghid de instalare PESRomania.org

Link de download:

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein