Întrebări frecvente - FAQs

Vă rugăm să alegeți o categorie

Cine suntem? Informații generale.

Pentru informații detalitate despre noi, vă rugăm să vizitați următorul link: ISTORIC.

Dacă ești interesat de componența echipei de editare, poți vizita următorul link: Echipa de editare.

Acest proiect numit PESRomania a avut ca principal scop promovarea jocului Pro Evolution Soccer în România prin patch-uri(RPES) ce introduc ligile românești în acest joc. În timp ne-am dezvoltat, acum găzduim de exemplu și compețiții online pe toate platformele importante (PC, PS4, Xbox One).

Practic, în decurs de peste 10 ani, am ajuns transformat acest proiect într-o comunitate, comunitatea PESRomania.

Serios? Iar începem cu prostiile ăstea? Te rugăm să citești următorul articol cu atenție: PESRomania - Trecut și Prezent, probabil ai fost prost informat ca mulți alții înaintea ta.

Informații generale cu privire la sistemul de donații și accesul pe PESRomania.org

Începând cu data de 01.09.2016 în ideea de a menține în viață proiectul PESRomania.org, s-a introdus sistemul de donații. Drept urmare, unele categorii ale forumului și patch-urile RPES 2016/2017 și cele ce vor urma, sunt disponibile doar celor care au donat/vor dona pentru comunitate.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți următorul articol: http://www.pesromania.org/articole/alte-stiri/informații-donații-paypal.html

Suma minimă pentru o donație este de 10$ (dacă donați prin intermediul PayPal) sau 50 RON (dacă donați prin intermediul PaySafecard).

Pentru mai multe informații despre cum puteți dona prin intermediul sistemelor de mai sus, puteți accesa următorul link: Tutoriale donatori (Atenție! Trebuie să aveți cont pe forumul nostru pentru a putea citi informațiile)

Poți dona pentru PESRomania prin două metode: PayPal sau PaySafecard.

Procedura PayPal este destul de simplă, trebuie doar să aveți un cont pe forumul nostru, după care, în dreapta aveți un bloc numit PayPal Box, dați click pe butonul Donează și sistemul vă va ghida cu ușurință.

Procedura PaySafecard este puțin mai complicată, de aceea, am simțit nevoia să facem un tutorial video: [TUTORIAL] - Cum donez prin Paysafecard? 

Totodată,  te rugăm să citești cu atenție următorul articol: Informații donații înainte de a dona. Mulțumim!

Din păcate nu putem implementa momentan acest sistem de donație. Insă, vă puteți face un cont pe PayPal.com, vă legați cardul pe acel cont și apoi veți putea dona direct prin PayPal fără nicio problemă.

Atât sistemul de donații prin PayPal cât și cel prin PaySafecard sunt sigure. Nimeni nu poate accesa datele voastre, nimeni nu vă poate retrage bani din conturi.

Atenție mare însă în momentul în care donați prin sistemul PaySafecard. Nu puneți codul PIN în numele topicului ce-l veți creea în secțiunea Desfășurător PaySafecard, puneți pinul în mesajul propriu-zis. Numele topicului poate fi orice (de exemplu: donație)

Sistemul de donații prin PayPal este automat. În momentul în care ați donat, veți fi promovat automat la rangul de contributor, moment în care, veți putea accesa secțiunea de descărcări și veți putea descărca patch-urile.

Sistemul de donații prin PaySafecard, nu este automat. Va trebui să verificăm personal PIN-ul și abia apoi vă vom promova la rangul de contributor. Abia apoi veți putea accesa secțiunea de descărcări și veți putea descărca patch-urile.

 

Totodată, pentru a putea instala, va trebui să generați un cod de activare (Generează cod de activare licență!). După ce ați generat acest cod de activare și l-ați trimis, va trebui ca noi să vă adăugăm în baza de date.

 

Aceste proceduri pot dura deoarece PESRomania.org nu este un job full-time pentru noi. Ne putem ocupa de activări și promovări manuale doar în timpul liber. Așadar, nu vă panicați dacă ați donat și nu puteți instala imediat patch-ul, vă vom activa cu prima ocazie cu care prindem puțin timp liber.

Perfecțiune nu există, drept urmare nici sistemul nostru de protecție nu este perfect. Cu toate ăstea, încercăm să-l îmbunătățim de la patch la patch.

Dacă ați donat și după o perioadă primiți un mesaj cum că licența nu a putut fi verificată, vă rugăm să mai generați odată codul de activare și să aveți rabdare să vă actualizăm id-ul în baza noastră de date.

Licența de utilizare a patch-urilor RPES este valabilă pentru un singur calculator pe care se face activarea. Dacă doriți să folosiți RPES pe mai multe calculatoare, va trebui să donați pentru fiecare în parte.

Informații utile despre patch-urile RPES.

Vă rugăm să consultați secțiunea de tutoriale de pe canalul nostru de Youtube accesând următorul link: TUTORIALE Video.

Considerăm că durata de disponibilitate a găzduirii in cloud este mult mai ridicată. Drept urmare, puteți accesa fișierele chiar și după câțiva ani. Acest lucru ar fi fost aproape imposibil dacă am fi apelat la varianta .torrent. Totodată, găzduirea in cloud ne conferă un control mult mai bun asupra tuturor fișierelor. Astfel putem verifica și înlocui mult mai ușor ceea ce este deteriorat.

De-a lungul timpului, am încercat să vă punem la dispoziție toate patch-urile lansate de PESRomania.org de la începuturi și până în prezent. Din păcate, se întâmplă ca uneori să se piardă anumite pachete ce sunt găzduite în cloud.

Noi nu mai avem aceste pachete pe calculatoarele noastre. Drept urmare, singura soluție este să apelăm la comunitate pentru a face rost de pachetele pierdute.

Totuși, acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru noi. Așadar, această problemă poate fi rezolvată sau nu, în timp.

 

Dacă ați găsit un patch dintre cele vechi ce nu se poate descărca, ne puteți anunța prin intermediul formularului de Contact de pe site, pe forum, sau pe pagina de Facebook.

Începând cu data de 01.09.2016, patch-urile noastre sunt disponibile doar celor care au donat/vor dona pentru PESRomania. Pentru mai mult informații, vă rugăm să răsfoiți secțiunea Donații și donatori.

Probabil ai Pro Evolution Soccer instalat în C:\Program Files sau C:\Program Files (x86). Datorită faptului că aceste directoare sunt protejate de către Windows la scriere, va trebui să rulați SELECTORUL apăsând click dreapta pe iconița lui și selectând din lista de opțiuni: "Run As Administrator".