RPES 2013 Preview | Episodul 7 - PESRomania.org contraatacă

Scris de Scris pe data de: Duminică, 25 Noiembrie 2012 Publicat în RPES Citit de 3500 ori
Votează articolul
(0 voturi)

Bună seara și bine v-am găsit cu ocazia unui nou episod al serialului nostru dedicat patch-ului RPES2013.

După cum ați observat din titlul articolului, acest episod are o denumire aparte. PESRomania.org contraatacă!, se dorește a fi un răspuns la anumite răutăți ale iluștrilor anonimi din grupul Emanuelle & Co.

Se pare că mai nou, "respectabilii" de pe fițuica comercială, încearcă să ne înțepe prin publicarea pe al lor Feisbuc a unui mini-articol total jenant. În urmă cu ceva vreme, distinșii, au pus mâna pe o variantă BETA a Scoreboardului nostru. S-au grăbit apoi să scrie articolul despre care vorbim, în care încercau o penibilitate de ironie prezentând acel BETA al nostru în paralel cu Scoreboardul lor.

Știu, sună jenant, dar asta-i realitatea. Ăstea sunt persoanele ce se cred a fi concurența noastră. Drept urmare, vă prezentăm astăzi Scoreboardul DIGISport ce va fi prezent în RPES2013.

Nu o să facem comparații cu mizeria lor, nu are sens. O să facem comparație doar cu originalul, original ce il puteți observa la toate meciurile transmise de DIGISport.

Îmi permit totuși să transmit un scurt mesaj musculițelor de dincolo: Lansarea RPES 2013 se apropie! Pregătiți-vă! Vă vom da cu terenul în cap!

PS: Furați și ideea Scoreboardului asta. Fără NOI, voi nu ați exista!

Foto

{gallery}RPES2013-Preview-EP7{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein