RPES2013 pentru PES2013 DEMO

Scris de Scris pe data de: Marți, 14 August 2012 Publicat în RPES Citit de 5201 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Primul demo pentru PES 2013 a apărut acum ceva vreme, iar fanii din România nu s-au putut bucura de prezența unor echipe românești în acest demo, deși în jocul complet se așteaptă a fi cel puțin două echipe românești.

Datorită dificultății ridicate de editare a acestui nou joc, precum și a celor întâmplate în ultima perioadă, echipa PESRomania a întârziat puțin lansarea unui patch pentru acesto demo.

Însă, după această lungă perioadă de la apariția sa, echipa PESRomania vă pregătește primul patch românesc prin intermediul căruia vom adăuga echipe românești în primul demo PES 2013. O dată de lansare nu poate fi anticipată exact, dar vom încerca să nu exageram cu răbdarea fanilor noștri.
Probabil discuții vor exista și acum pe marginea echipelor alese pentru a fi prezente în patch, dar noi am încercat să fie toata lumea mulțumită, și să nu întârziem prea mult timp lansarea acestui patch. Așadar, Echipa PESRomania vă prezintă în premieră primul patch românesc pentru PES 2013 Demo, care va conține următoarele :

• 8 echipe din Liga 1: Pandurii Tg. Jiu, Steaua, Dinamo, Petrolul Ploieşti, CFR Cluj, Rapid, Astra Ploieşti, FC Vaslui
• Fețe reale pentru majoritatea jucătorilor
• Echipamente și loturile noului sezon
• Mingii noi
• Grafică nouă

!!! Conținutul patch-ului poate suferi modificări până la lansarea lui.

Foto

{gallery}RPES2013DEMO{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein