RPES 2017 | Episodul 1 - Grafică 4k

Scris de Scris pe data de: Luni, 31 Octombrie 2016 Publicat în RPES Citit de 9966 ori
Votează articolul
(72 voturi)

Acest serial este dedicat doar celor ce iubesc patch-ul RPES, au donat sau vor dona pentru PESRomania.

După cum v-am obișnuit deja an de an când se lucrează la o nouă versiune a patch-ului RPES pentru cel mai nou joc din seria Pro Evolution Soccer, dăm drumul unui mini-serial dedicat acestui patch cu scopul de a că prezenta ce aduce nou și ce îmbunătățiri s-au făcut față de sezonul trecut. Iată că astăzi a sosit momentul lansării unui nou sezon dedicat RPES 2017.

Acest articol conține o mini-galerie foto ce surprinde instantanee dintr-un meci disputat între ASA Târgu Mureș și FC Steaua București, meci ce are loc pe stadionul Trans Sil. Toate pozele sunt la rezoluție 4k pentru a surprinde cât mai bine detaliile grafice ale noului patch RPES 2017.

Cu această ocazie vă invit să observați un Trans Sil refăcut față de RPES 16, umbre ale peluzelor pe terenul de joc, reflexii ale balonului, reclamele publicitare, fețe mai bine lucrate ale jucătorilor... etc.

 

Atașată acestui articol este o mini-galerie foto. Pentru a o putea accesa, va trebui să dați click pe poza de mai jos. Totodată, pentru a putea observa cât mai bine detaliile, vă rugăm să dați zoom pe pozele din galerie folosind funcția MOUSE SCROLL (la fiecare scroll va trebui să așteptați puțin pentru a se putea face renderul corect la poza în cauză).

Eu cred că viitorul patch RPES17 este promițător. Voi ce credeți? :)

Foto

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein