RPES 2016 | Episodul 2

Scris de Scris pe data de: Joi, 12 Noiembrie 2015 Publicat în RPES Citit de 5381 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Un nou episod dedicat patch-ului RPES 16, curios? Citește mai departe.

 Iată că au trecut mai bine de două săptămâni de la debutul noului sezon dedicat patch-ului RPES, patch ce introduce Liga 1 în Pro Evolution Soccer 2016. Știu că asteptarea a fost lungă dar, din păcate timpul liber nu ne-a permis să avansăm așa cum ne-am fi dorit.

Cu toate acestea, în acest episod vă prezint loturile de jucători ale echipelor ce vor face parte din acest patch.

Aștept FEEDBACK-ul vostru în ceea ce privește componența loturilor. Puteți face asta prin intermediul sistemului de comentarii sau, vizitându-ne pe forum la secțiunea dedicată RPES 16.

Nu contest că s-ar putea să fie mici erori, dar, ținând cont de faptul că n-am mai editat o baza de date de la RPES4, sunt scuzat. Din păcate, persoanele care aveau în atribuții editarea bazei de date, au decis să ne viziteze din ce în ce mai rar spre deloc. Drept urmare, am decis să preiau eu această sarcină cu speranța că totul va decurge așa cum îmi doresc.

Cu această ocazie, dacă nu ați observat deja, pe site-ul nostru și-a făcut apariția o mică casetă ce prezintă stadiul curent în care se afla diferitele module ale patch-ului. Cu acestea fiind spuse, vă urez vizionare plăcută!

Video

RPES 2016 | Episodul 2 PESRomania.org

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein