RPES 2016 | Episodul 1

Scris de Scris pe data de: Joi, 22 Octombrie 2015 Publicat în RPES Citit de 22914 ori
Votează articolul
(9 voturi)

Iată că după aproape 2 ani de zile reîncepem seria dedicată patch-ului nostru ce introduce Liga 1 în Pro Evolution Soccer. De data aceasta, o serie dedicată Pro Evolution Soccer 2016! Curios? Citește mai departe.

A trecut ceva timp de la ultimul serial dedicat RPES, timp în care multe lucruri s-au întâmplat. Unele mai puțin plăcute decât altele, totul culminând cu anularea proiectului RPES14 și trecerea pe linie moartă a RPES15.

Cu toate acestea, iată că suntem în 2015 și odată cu lansarea Pro Evolution Soccer 2016, am făcut un efort și am încropit de o echipă care până acum este dă dovadă de un entuziasm lăudabil. Într-un cuvânt, viitorul sună bine, avem un start fulminant, rămâne de văzut cum va fi finish-ul :)

În perioada în care am lipsit din diferite motive, unele persoane care mai ieri purtau adevărate războaie mediatice cu noi, amenințându-ne cu procese, atacuri la persoana șamd, s-au grăbit să ne declare un proiect închis și să arunce cu noroi în noi. Una dintre aceste persoane este și... binecunoscutul deja "Manole". Acest parvenit ce în primă fază susținea sus și tare că el deține PESRomania (Pro Evolution Soccer Romania), ca mai apoi să-și schimbe denumirea blogului ce-l deține în Pro Editing Soccer România, dovedind astfel că a fost învins și că nu el a fost întemeiatorul/deținătorul acestui brand. Cum spuneam mai sus, acest individ a fost primul ce a simțit nevoia să-și verse "frustrarea" în mediul online imediat după ce eu am anunțat că acest proiect se va opri momentan.

Dragul meu, "Orgia", așa cum numești tu această comunitate, este tot aici, tot cu editarea Pro Evolution Soccer se ocupă. Tu, vezi-ți te rog de carierele tale de Fifa 2016 pe Youtube și lasă-ne pe noi să facem ce știm mai bine, și anume, să edităm Pro Evolution Soccer, lucru de care tu n-ai fost în stare niciodată. Cum n-ai fost în stare să duci la bun sfârșit niciuna dintre amenințările tale puerile la adresa noastră. Nu ai făcut decât să demonstezi că ești mic, așa că... stai mic Manole.

Revenind la lucruri mai serioase, atașat acestui articol aveți un scurt teaser... restul... în săptămânile viitoare!

Video

RPES 2016 | Episodul 1 PESRomania.org

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein