RPES 2014 - Un nou sezon stă să înceapă în curând!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 23 August 2013 Publicat în RPES Citit de 5732 ori
Votează articolul
(10 voturi)

Un nou sezon începe în curând. Va apărea un nou RPES? Daca da, când?

Iată că este sfârșit de sezon 2012-2013, un sezon plin, un sezon cu patch-uri care s-au bucurat de toată aprecierea voastră. Un nou sezon stă să înceapă aici, pe PESRomania.org, un sezon care sperăm să fie la fel de plin de surprize plăcute pentru voi toți, totul culminând, așa cum v-am obișnuit, cu patch-uri de calitate.

Din păcate, în acest sezon, toți cei ce ne ocupăm cu editarea jocurilor din seria Pro Evolution Soccer 2014, vom porni cu stângul. De ce? Datorită faptului că DEMO-ul pentru PC a fost amânat până după apariția jocului complet. Acest lucru face practic imposibilă dezvoltarea rapidă a programelor de editare și de decriptare a fișierelor jocului. În anii trecuți, la câteva zile după lansarea DEMO-ului deja aveam mini-patch-uri. Acum, este practic imposibil, principala cauză este, cum am mai spus, lipsa unui DEMO.

Pe lângă faptul că DEMO-ul a fost amânat, o altă problemă ne va pune piedici serioase tuturor celor ce ne ocupăm cu patch-uri pentru Pro Evolution Soccer. După cum bine știți deja, anul acesta, jocul a fost rescris de la 0. Acest lucru îngreunează munca celor ce se ocupă de producerea utilitarelor necesare editării jocului. Trebuiesc găsiți alți algoritmi de decriptare a fișierelor... etc.

Cu toate acestea, NU!, viitorul nu este sumbru! Întotdeauna se vor găsi oameni dispuși să lucreze pentru a produce utilitarele de care noi, editorii, avem nevoie pentru a produce patch-uri. Pro Evolution Soccer este un brand prea important, are în spate o comunitate mare și extraordinară.

Concluzionând, RPES va apărea. Va apărea aici, pe PESRomania.org, site-ul oficial al comunității din România și al patch-urilor ce introduc ligile românești în Pro Evolution Soccer 2014!

Când va apărea? Nu știm, nu depinde numai de noi. Depinde de cât de repede vor apărea programele de editare și decriptare.

Va fi la fel de complex ca și RPES 2013 Update Pack? Nu știm.. vom vedea, suntem condiționați de aceleași utilitare.

Nu pot să închei decât cu îndemnul de a rămâne alături de noi! Un nou sezon de RPES (Romanian Pro Evolution Soccer) începe în curând, NUMAI aici, pe PESRomania.org!

 

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein