RPES 2013 Update Pack | Episodul 2 - "Templul"

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 30 Martie 2013 Publicat în RPES Citit de 4500 ori
Votează articolul
(5 voturi)

Iată că revenim astăzi cu un episod proaspăt al celui mai nou mini-serial marca PESRomania.

După cum v-ați dat seama din numele articolului, în acest episod vom prezenta în premieră stadionul echipei Steaua București, binecunoscut vouă sub titulatura "Templul fotbalului românesc". Stadionul celei mai galonate echipe de club din România, stadionul ce a găzduit de-a lungul timpului cele mai importante meciuri de fotbal din istoria fotbalului românesc, atât la nivel de club cât și la nivelul echipei naționale.

Cu această ocazie dăm lovitura de grație tutor acelor neaveniți, tuturor acelora ce cred că totul gravitează în jurul lor, acelora ce cred că ei au inventat focul, acelora ce se cred indispensabili.

Tuturor celor menționați mai sus nu avem de transmis decât atât: Culcat! Vă suntem superiori și întotdeauna vă vom fi superiori. De câte ori veți încerca să vă ridicați din mocirlă, de atâtea ori vom interveni și vă vom aduce aminte unde vă este locul.

Ne-ați invitat să facem comentariu(credeați că nu suntem în stare), am făcut, am făcut unul de v-a dat clasă. Ne-ați invitat să facem stadioane(nu ne credeați în stare).. facem și stadioane, ba chiar stadioane de o calitate la care voi doar visați. Sunt curios, ce va urma...

Mai jos aveți un mic filmuleț cu prezentarea 3D a stadionului Ghencea, stadion ce va fi prezent bineînțeles în următorul nostru update pentru deja celebrul patch RPES2013.

Toate laudele merg către tânărul și talentatul nostru coleg ce se ocupă cu stadioanele, LaurEnacheSărbători fericite Laur și tuturor celor  ce-și sărbătoresc Sfintele Sărbători Pascale în acest weekend.

Foto şi video

{gallery}RPES2013UP-Preview-EP2{/gallery}

Stadionul Ghencea PESRomania.org

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein