RPES 17 - PESRomania se alătură luptei anti-piraterie!

Scris de Scris pe data de: Duminică, 30 Octombrie 2016 Publicat în RPES Citit de 6887 ori
Votează articolul
(25 voturi)

Ești interesat de RPES 2017? Atunci nu rata acest articol!

Deși la începutul acestui sezon de Pro Evolution Soccer am fost încredințați că jocul nu va putea fi piratat prea curând, iată că circulă acum pe net o variantă semi-piratată plină de erori a jocului. După cum bine știți, PESRomania nu a încurajat niciodată pirateria și a încercat prin toate metodele posibile stoparea acestui fenomen prin interzicerea/cenzurarea oricăror discuții despre piraterie.

De ce am făcut și continuăm să facem asta?

Pentru că sprijinim încurajarea dezvoltatorilor fiind noi înșine niște dezvoltatori, pentru că știm pe propria piele cât efort se depune în acest domeniu și, pentru că numai așa vom avea parte de produse de calitate și vom menține treaz interesul KONAMI pentru platforma PC.

De ceva timp deja toți vă plângeți că varianta Next-Gen a Pro Evolution Soccer 2017 nu se lansează și pe PC. Dar oare v-ați pus întrebarea, DE CE? Oare nu chiar voi, cei care FURAȚI acest joc an de an sunteți cauza principală? Eu spun că da. Așadar, este timpul pentru o schimbare.

Drept urmare, ne-am propus să încercăm schimbarea mentalității. Tocmai de aceea am decis ca patch-urile noastre să fie disponibile doar celor care donează pentru comunitate, pentru că nimic nu este gratis în ziua de astăzi și pentru că orice fel de efort trebuie răsplătit, altfel, se pierde interesul și proiectul riscă să dispară.

 

În urma unei ședințe ce a avut loc aseară, noi, PESRomania.org am decis ca începând cu RPES 2017, patch-ul nostru să funcționeze doar pe varianta originală a jocului.

Așadar, dacă vrei RPES 2017, atunci asigură-te că ai donat pentru comunitate și cel mai important, că ai jocul original, altfel, ai donat degeaba și nu te vei putea bucura de acest patch!

Pentru hateri, această decizie este încă o palmă usturătoare. De ce spun asta? Pentru că de când am lansat acest sistem de donații, am fost acuzați că vrem să ne îmbogățim. Iată că nu asta urmărim haterilor! Dacă urmăream acest lucru, nu ajungeam la această decizie care va afecta cu siguranță numarul donațiilor. Așa că, înghițiți în sec și să vă intre bine în cap odată pentru totdeauna că nimic nu este gratis și RPES nu este un drept al vostru din naștere!

La final, țin să menționez pentru a nu știu câta oară faptul că nu obligăm pe nimeni să doneze pentru PESRomania. Alegerea vă aparține cum și nouă ne aparțin alegerile vis-a-vis de această comunitate, acest site/forum și acest patch pe care noi le-am înființat și noi le ținem în viață.

 

Sper că am fost destul de clar. O zi bună ;)

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein