RPES 17 | Episodul 5 - Epilog

Scris de Scris pe data de: Luni, 12 Decembrie 2016 Publicat în RPES Citit de 3909 ori
Votează articolul
(18 voturi)

Acest serial este dedicat doar celor ce iubesc patch-ul RPES, au donat sau vor dona pentru PESRomania.

Mai sunt exact 3 zile până la lansare și am simțit că este de datoria noastră să lansăm un ultim episod dedicat promovării RPES 2017. Drept urmare, mai jos aveți o galerie foto în care veți regăsi fețe ale jucătorilor, echipamente, gazon 3d, adboards specifice pentru Supercupa României..etc

Totodată, în premieră pentru cei care dețineți televizoare sau monitoare UHD (4k), veți putea rula jocul la această rezoluție prin intermediul selectorului nostru (rezoluția 4k nu este suportată în mod nativ de Pro Evolution Soccer 2017, noi însă, am activat-o pentru voi ;)).

Ceea ce vedeți în pozele de mai jos, reprezintă tot ceea ce am putut să "stoarcem" în materie de detalii grafice pentru varianta PC a jocului. Pentru a avea parte de acest nivel de detaliu grafic, va trebui să aveți un calculator peste medie, să rulați modul UltraGFX + rezoluția UHD din Selector și, bineînțeles, un televizor/monitor ce suportă 4k.

Și nu ne oprim aici, după lansarea patch-ului, în următoarele update-uri, dorim să aducem toate stadioanele românești prezente în joc, la nivelul celor refăcute deja (Național Arena și Trans Sil). Timp liber să avem și multă sănătate și putere de muncă.

Vizionare plăcută, ne vedem la articolul de lansare al patch-ului!

Foto

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein