RPES 17 - Ce trebuie să știi înainte de lansare

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016 Publicat în RPES Citit de 5428 ori
Votează articolul
(26 voturi)

Ești interesat de RPES 2017 și aștepți cu nerăbdare lansare acestui patch? Atunci sunt câteva lucruri ce trebuies știute pentru a fi pregătit din timp.

Iată că ușor ușor ajungem și la momentul lansării binecunoscutului patch RPES 2017, patch ce introduce fotbalul din România în Pro Evolution Soccer 2017. În acest an, în cadrul comunității PESRomania.org au avut loc schimbări importante, schimbări ce influențează direct modul în care va fi pus la dispoziție patch-ul RPES 2017.

Așadar, începând cu 1 Septembrie 2016, patch-urile lansate de către PESRomania.org vor fi disponibile doar celor care donează pentru această comunitate. Donatorii vor beneficia pe un abonament valabil până pe data de 1 Septembrie a următorului an. (clarificare! Indiferent de data la care ai donat, abonamentele expiră pe data de 1 Septembrie a următorului an anterior donației tale). Pe toată perioada activă a abonamentului tău, vei putea descărca și instala toate patch-urile lansate de noi.

Suma minimă este de 5$ prin intermediul PayPal și 25 RON prin intermediul PaySafecard.

Dacă nu ai donat încă și ești interesat de acest patch, poți citi mai multe informații accesând următoarele adrese: INFORMAȚII DONAȚII, Cum donez prin PayPal?, Cum donez prin PaySafecard?, Cum trimit codul PaySafecard?. Dacă tot aveți nelămuriri, ne puteți contacta atât pe forum, cât și pe pagina de Facebook sau la adresa de e-mail: webmaster [at] pesromania.org.

 

Acest patch nu va apărea pe site-urile de torrente și chiar dacă faceți rost de kitul de instalare prin alte metode decât cele oficiale (ex:un donator vi-l dă), nu-l veți putea instala deoarece este protejat pe baza de validare cu serverul nostru a licenței de donator.

Încă un lucru important: acest patch funcționează DOAR pe varianta originală de Pro Evolution Soccer 2017. Dacă aveți copii pirat ale jocului, patch-ul nu va rula.

 

Dacă sunteți interesați de ceea ce conține patch-ul, iată ce aduce nou față de RPES 2016:

- Adboards personalizate pentru Steaua București, Dinamo București, Liga I, Liga II, Cupa României, Supercupa României

- Liga I, Liga II (18 echipe)

- Noi mingi inclusiv pentru Liga I și Liga II

- Toate cele 14 stadioane pentru Liga I (și.. posibil stadionul din Brăila pentru Liga II) MENȚIUNE: Avem în plan mai multe stadioane pentru Liga II, depinde de timpul liber disponibil. Aceste stadioane vor apărea în următoarele update-uri pentru RPES 17

- Meniu personalizat

- Intro personalizat

- Compatibilitate Online (în sensul că, prin intermediul selectorului puteți juca online cu echipamentele și numele corecte atât ale ligilor cât și ale echipelor prezente în jocul original)

- Minifețe pentru echipele din Liga I

- Echipamente aduse la zi pentru echipele din Liga I și Liga a-II-a

- Bundesliga (prima divizie din Germania)

- Ultimele transferuri pentru echipele românești și cele de afară

- Arbitri români și echipamente de arbitri

..momentan cam atât (sper că nu am uitat nimic :))

 

Sper că aceste informații v-au fost de folos. Ne auzim la.. lansarea RPES 2017!

 

 

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein