Informații vitale despre DLC6 și compatibilitatea STEAM cu RPES !!

Scris de Scris pe data de: Marți, 21 Mai 2013 Publicat în RPES Citit de 3415 ori
Votează articolul
(5 voturi)

DLC6 a fost lansat, află cum și dacă îl poti instala fără a afecta RPES2013! Ai cont STEAM și nu poti instala pachetele de pe PESRomania.org? Aici găsești soluția!

 

DLC6 , RPES2013 și PES2013 Online

După cum am anunțat cu ceva zile în urmă, astăzi urma să se lanseze DLC6 pentru Pro Evolution Soccer 2013. Iată ca acest lucru a avut loc, DLC-ul fiind lansat pentru noi toți.

Dacă aveți RPES2013 Normal, CE, UP și jocul original, nu instalați DLC-ul cu executabilele RPES-ului!! Instalați-l cu executabilul original PES2013.EXE. În acest fel, veți avea DLC6 pentru a putea juca nestingheriți Online și DLC5 pentru putea juca în continuare patch-urile RPES2013.

Momentan, RPES2013 Normal, CE și UP NU SUNT COMPATIBILE cu DLC-ul 6 de la KONAMI!

 

Compatibilitatea PES2013 STEAM cu patch-urile PESRomania.org

Sunt printre voi persoane care au achiziționat jocul original prin intermediul platformei STEAM. Ca urmare, v-ați găsit în imposibilitatea de a instala pachetele noastre.

Iată că astăzi, cu ajutorul unui coleg din comunitatea PESRomania, coleg ce se află în situația descrisă mai sus, am reușit să rezolvăm această problemă! Începând de astăzi și voi, cei cu PES2013 cumpărat de pe STEAM, puteți instala pachetele noastre.

Pentru un mic tutorial despre modul în care puteți rezolva acest inconvenient, accesați secțiunea FAQ, Ajutor --> Subiecte generale

 

O zi bună!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein