Informaţii despre parola pentru RPES2013 Update Pack !!

Scris de Scris pe data de: Luni, 13 Mai 2013 Publicat în RPES Citit de 8514 ori
Votează articolul
(60 voturi)

Informaţii necesare despre cum veţi putea face rost de parola necesară instalării RPES 2013 UP.

Deşi am scris în articolul de lansare despre parola necesară dezarhivării, se pare că multora dintre voi le este lene să citească tot articolul.

Staţi liniştiţi, arhivele nu au probleme (aşa cum a insinuat aseară Manole), arhivele sunt testate, problema este că sunt parolate. Parola nu am pierdut-o, nu trebuie să o facem rost, O AVEM.

Nu am făcut-o publică pentru că nu am vrut ca Manole să pună patch-ul nostru şi să se laude iar cu ce face el pentru comunitate, ce erou este el şamd. 

Dumnezeu există, mai sus menţionatul, în prostia şi foamea ce-l macină, s-a grăbit aseară să facă articol şi să pună patch-ul nostru la download. Sincer nu ne aşteptam să fie atât de ..prostuţ, ne gândeam că o să testeze înainte. Se pare însă că disperarea ce l-a cuprins de când este singurel, de când pe zi ce trece lumea îşi dă seama încet încet cum stau treburile, l-a împins să facă eroarea de a pune patch-ul la download, patch parolat de către noi, parolă ce nu avea de unde s-o ştie, numai noi o ştim!

La o oră dupa ce a postat triumfător lansarea patch-ului, într-un articol ce îşi asuma meritele, într-un articol ce nu pomenea nicăieri de noi, într-un articol în care continuă să ne ameninţe cu tot felul de tâmpenii... a aflat distinsul că patch-ul este parolat şi a început să steargă tot. Acum nu mai există nicio urmă de RPES2013 UP acolo.. umilinţă maximă,nu?

Am hotărât să acordăm puţin timp ca toţi să poată downloada, toţi să se informeze despre cine lansează astfel de patch-uri, totodată v-am mai demonstrat pentru a N-a oară ce fel de om este Manole.

Concluzionând...

În cursul zilei de mâine vom face parola publică! Mă repet, nu ştergeţi arhivele, nu sunt corupte, sunt bune!

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein