UEFA Euro 2016 DLC în curând!

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 05 Martie 2016 Publicat în KONAMI Citit de 5084 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Un nou DLC anunțat de către cei de la KONAMI! Interesat de ceea ce va conține? Citește mai departe...

Iată că cei de la KONAMI au anunțat pe data de 22 Februarie faptul că DLC-ul dedicat Euro 2016 va fi lansat pe data de 24 Martie.

Pentru cei ce dețin deja Pro Evolution Soccer 2016, acest DLC va fi gratuit. Pentru cei ce nu dețin Pro Evolution Soccer 2016, UEFA Euro 2016 va fi disponibil și ca variantă de sine stătătoare (un alt joc diferit față de Pro Evolution Soccer 2016). Presupun că vă aduceți aminte cu toții perioada în care cei de la EA Sports dețineau licențele pentru EURO, WC, UCL și scoteau jocuri de sine stătătoare pe lângă clasicele FIFA XX. Se pare că acest model a fost preluat și de către japonezi în 2016.

Dintre cele 24 de echipe calificate, vor fi 15 echipe licențiate complet. Acestea sunt următoarele: Anglia, Țara Galilor, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Ukraina, Cehia, Croația, Slovacia, Islanda, Turcia, Albania, Irlanda de Nord și gazdele, Franța.

Pe lângă acestea, se pare că multe bonusuri și surprize îi așteaptă pe participanții în myClub.

Să nu uităm să precizăm faptul că toate elementele grafice de prezentare ale UEFA Euro 2016 vor fi recreate fidel în conformitate cu realitatea.

Sincer să fiu, nu mă declar dezamăgit că echipa României nu va fi licențiată. De ce? Pentru că nu știm să ne promovăm, nu știm să ne vindem, suntem 0 în ceea ce privește marketingul. Într-un cuvânt, nu ne interesează. Mă așteptam să se întâmple asta deși, recunosc, este puțin deranjant ca echipe ca Slovacia sau Islanda să fie licențiate și pe noi să ne doară în fund...

 

sursa: winningelevenblog.com

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein