Totul despre conferința Pre-E3 a celor de la KONAMI !!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 07 Iunie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3309 ori
Votează articolul
(7 voturi)

Am anunțat cu ceva zile în urmă faptul că vom "transmite" Live tot ce se va întâmpla la conferința ce va preceda marele eveniment E3.

V-am invitat pe voi toți pe chat-ul nostru dedicat acestui eveniment în speranța că putem realiza îimpreună ceva frumos. Vroiam să iasă ceva interactiv, sa prezentăm în timp real tot ceea ce se va discuta în cadrul acestei conferințe și să discutăm/disecăm totul împreună cu voi.

Din păcate, KONAMI ne-au refuzat acest lucru. Conferința nu prea a fost conferință.. ne-am trezit cu toții în jurul orelor 21:00 în fața unui clip video și atât... motiv pentru care, nu am prea avut ce discuta..

În acest clip video ni se explică, de data aceasta și cu exemple video, exact cele 6 elemente cheie de care v-am vorbit eu într-un articol trecut. Nimic mai mult... 

Dezamăgitor din punctul meu de vedere, mă așteptam la altceva.. 

Cu toate acestea, am fost curios să văd câți dintre voi ați mai participa pe viitor la asemenea evenimente, evenimente organizate de PESRomania.org. Mă bucură reacția voastră de pe Facebook și vă asigur că pe viitor vom mai organiza astfel de evenimente cu atât mai mult cu cât ne bucurăm de sprijinul vostru.

Sper să nu mai avem parte de astfel de țepe și să avem ocazia de a realiza exact ceea ce ne-am propus înainte de conferința Pre-E3, ar fi ieșit ceva frumos, vă garantez.

Totodată, vă felicit pe voi toți, cei peste 40 de iubitori ai fenomenului, care ați participat aseară activ pe chatul nostru. Vă felicit pentru faptul că v-ați comportat civilizat și ați interacționat cu noi chiar dacă cei de la KONAMI ne-au cam lăsat cu ochii în soare. Este dovada clară ca se poate, dovada clară ca putem fi o comunitate civilizată, o comunitate în care toți împărtășim aceeași pasiune (Pro Evolution Soccer).

Mai jos aveți clipul video al așa-zisei conferințe Pre-E3 a celor de la KONAMI. 

(dați la minutul 5:20 pentru prezentarea PES 2014) Vizionare plăcută!

Video

Pre-E3 Conference KONAMI

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein