RPES 2014 - Stadiul în care se află patch-ul la momentul actual!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 18 Octombrie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 10237 ori
Votează articolul
(15 voturi)

Te-am ținut prea mult în beznă? Iată și de ce ...

După cum bine ați observat, de la lansarea jocului, am fost cam zgârciți în ceea ce privește știrile despre patch-ul ce va introduce ligile românești în Pro Evolution Soccer 2014.

Nu am făcut asta deoarece vrem să vă ținem în suspans sau să ne jucăm cu nervii voștri. Practic, nu am avut ce să prezentăm, motivele fiind întemeiate.

Cu toții știți că anul acesta Pro Evolution Soccer 2014 a suferit schimbări majore, un nou motor de joc, o nouă structură a fișierelor.. etc. Aceste schimbări necesită crearea unor noi utilitare de editare și import. Nu mai este de ajuns ca cele vechi să fie pur și simplu aduse la zi, este nevoie ca acestea să fie rescrise de la 0, așa cum și Pro Evolution Soccer 2014 a fost rescris de la 0.

Drept urmare, la ora actuală singurele elemente ce se pot edita sunt echipamentele, siglele echipelor și tracklist-ul melodiilor + elemente mai puțin semnificative gen plasele porților, gazonul stadioanelor.

Deși s-au făcut progrese majore în ceea ce privește fețele și stadioanele, scripturile de import și editare nu sunt încă bine puse la punct. Pentru fețe există deja niste metode, pentru stadioane, scripturile de import nu au fost făcute încă publice. Același lucru îl putem spune și despre elementele grafice gen meniuri, scoreboard.. s-a reușit recent decriptarea fișierelor dar, un program de editare nu a fost făcut public încă.

În aceeași situație se află și editarea bazei de date. La ora actuală nu există niciun utilitar pentu a edita această bază de date. Singura opțiune fiind editarea echipelor și jucătorilor prin intermediul meniului EDIT al jocului. Această variantă nu este viabilă pentru noi!

V-am spus mai sus de faptul că echipamentele se pot edita. Da, dar există anumite probleme de incompatibilitate cu unele sisteme. Jocul dă crash, într-un cuvânt, modulele de import pentru echipamente nu sunt încă stabile dar, se lucrează intens la asta.

Fiți siguri că odată ce toate de mai sus își vor găsi rezolvare, noul sezon al episoadelor dedicate RPES, va începe. Momentan nu avem ce să vă oferim.

Cam asta este. O zi bună ;)

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein