PES2014 este anunțat oficial !!

Scris de Scris pe data de: Marți, 04 Iunie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3884 ori
Votează articolul
(9 voturi)

Mai sunt câteva ore până la evenimentul Pre-E3, eveniment în care urmează să ni se prezinte noutăți despre Pro Evolution Soccer 2014.

Deși nu mă așteptam să mai "răsufle" ceva până la evenimentul Pre-E3, iată că Pro Evolution Soccer 2014 a fost anunțat oficial astăzi !

Conform celor de la KONAMI, Pro Evolution Soccer 2014 este rodul unui sistem aflat în dezvoltare de 4 ani de zile. Un sistem care promite să schimbe radical percepția despre simulatoarele fotbalistice disponibile la ora actuală. De ce spun asta?

Atmosfera ce ne-o promit cei de la KONAMI este una de zile mari, ceva nemaiîntâlnit până acum. Toate aspectele de bază ale jocului au fost rescrise pentru o mai bună reprezentare a tot ceea ce înseamnă fotbal (atmosferă, emoție, interacțiune, tactică, dramatism). Toate acestea au fost posibile grație adaptării deja celebrului motor Fox-Engine, motor proprietar Kojima Productions.

Sistemul PES2014 se bazează pe 6 standarde de bază. Grație acestora, Pro Evolution Soccer 2014 promite să devină cel mai realistic simulator fotbalistic existent pe piață. Mai mult de atât, cei de la KONAMI promit că Pro Evolution Soccer 2014 va ridica ștacheta impunând noi standarde în industria simulatoarelor sportive.

Cele 6 standarde ce se află la baza Pro Evolution Soccer 2014 sunt următoarele:

- Trueball Tech

- Motion Animation Stability System (M.A.S.S.)

- Heart

- PES ID

- Team Play

- The Core

O prezentare amănunțită a acestora veți găsi într-un articol viitor.

Mai jos aveți noi poze din Pro Evolution Soccer 2014.

Stați aproape!

Foto

{gallery}PES14Preview1{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein