PES 2018 - Breaking News!

Scris de Scris pe data de: Luni, 22 Mai 2017 Publicat în KONAMI Citit de 7953 ori
Votează articolul
(63 voturi)

Iată că se ține cont și de cerințele comunității...

Incă de la lansarea consolelor Next-Gen, varianta pentru PC a Pro Evolution Soccer a suferit din punct de vedere al detaliilor grafice în comparație cu variantele pentru PS4 și XBOX ONE.

Practic, varianta pentru PC s-a situat din punct de vedere grafic între consolele vechi (PS3, XBOX360) și cele Next-Gen. Acest lucru a dezamăgit comunitatea iubitorilor de Pro Evolution Soccer ani de-a rândul deoarece, cei de la KONAMI nu s-au obosit să direcționeze resurse pentru a aduce varianta PC la același nivel cu cel al consolelor Next-Gen deși cu toții știm că un PC poate face față cu brio unor asemenea cerințe.

Considerentele ce au dus la această strategie pot fi multe, din păcate, noi nu putem decât specula pe acest subiect pentru că toate semnalele din partea celor de la KONAMI au fost în stilul lor caracteristic... nimic clar. Oricum, un lucru este cert, totul ține de partea financiară, fiabilitatea PES-ului pe PC (rata de piratare..etc). Putem discuta pe acest subiect la nesfârșit și chiar nu are sens.

Totuși.. după atația ani de așteptare, iată că a sosit și "vremea noastră"! Cei de la KONAMI au anunțat că Pro Evolution Soccer 2018 va fi în sfârșit Next-Gen și pe PC. Totodată, drept mulțumire pentru această veste demult așteptată, comunitatea a reacționat lansând o campanie anti-piraterie.

 

 

După cum știți deja de la Pro Evolution Soccer 2017, noi am pornit deja această campanie pe cont propriu, recomandând diferite site-uri cu prețuri avantajoase, totul culminând cu decizia de a face RPES (patch-ul ce introduce ligile româneși în PES) instalabil doar pe varianta originală a Pro Evolution Soccer. Doar în acest mod vom putea avea un PES mai bun pe PC și, de ce nu, la un moment dat chiar și ligile noastre licențiate chiar de către cei de la KONAMI!

De-a lungul timpului, am urmărit cu atenție și am contabilizat tot ce s-a întâmplat în comunitatea noastră și putem spune că suntem mai mult decât mulțumiți de rezultatul campaniei noastre. Mulțumiți cu atât mai mult cu cât suntem convinși acum că am ajutat și noi într-o mică măsură și rezultatele se văd, PRO EVOLUTION SOCCER 2018 PC va fi Next-Gen.

Drept urmare, și în noul sezon vom continua campania anti-piraterie, iar noul RPES, va funcționa doar pe Pro Evolution Soccer 2018 ORIGINAL!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein