PES 2016 Update 1.02 | Data Pack 1 a fost lansat!

Scris de Scris pe data de: Joi, 29 Octombrie 2015 Publicat în KONAMI Citit de 6371 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Aşteptarea a luat sfârşit, primul DLC pentru Pro Evolution Soccer 2016 a fost lansat astăzi. Oare va aduce jocului tot ceea ce-i lipsea?

Citind ceea ce conţine acest Data Pack 1 m-a bulversat puţin. Stau şi mă tot gândesc, oscilez între bătaie de joc şi amatorism nepermis al unei mari companii producătoare de jocuri cum sunt cei de la KONAMI.

Acum ceva vreme mulţi s-au plâns pe bună dreptate de lipsa transferurilor la zi, KONAMI, ne-au promis că acest lucru se va rezolva odată cu lansarea DP1. Iată că lansarea a avut loc astăzi şi ..stupoare! Ni se pun pe tavă transferurile "la zi".. la ziua de 30 August 2015! No comment, nu?

Bătaie de joc? Lipsă de profesionalism? Habar n-am, cert este că-i realitate, o realitate crudă. Crudă ca şi scuzele pe care şi le-au cerut imediat după lansarea DP1 prin intermediul contului lor de Twitter. Mă gândeam că numai în România se poate întâmpla aşa ceva, în niciun caz asemenea lucruri nu concepeam că pot veni din partea unor japonezi... recunoscuţi ca fiind o naţie "mai altfel" în sensul bun al cuvântului.

 

Iată ce conţin acest patch + DP1:

- peste 77 de feţe noi

- 12 perechi noi de ghete

- 8 cluburi noi

- o nouă minge

- transferurile până la 30 August 2015

- scoreboard UEL

- mici schimbări în BAL/MyClub şi gameplay

 

Voi ce părere aveţi?

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein