PES 2016 Data Pack 1 în curând!

Scris de Scris pe data de: Marți, 27 Octombrie 2015 Publicat în KONAMI Citit de 4952 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Primul DLC pentru Pro Evolution Soccer 2016 este aproape de lansare.

 A fost evident faptul că cei de la KONAMI au grăbit lansarea oficială a Pro Evolution Soccer 2016 pentru "a lua faţa" celor de la EA Sports ţinând cont de faptul că este pentru prima dată în istorie când jocul celor de la KONAMI se lansează în aceeaşi perioadă cu "concurenţa".

Cu toate acestea, deşi această decizie a fost pe placut fanilor însetaţi de Pro Evolution Soccer, nu totul a fost roz. Jocul a venit cu ceva lipsuri destul de deranjante pentru marea majoritate, lipsuri cum ar fi: transferurile la zi, mingi, ghete şi un număr decent de stadioane.

Drept urmare, cei de la KONAMI ne aduc la o lună distanţă de la lansarea oficială, primul DLC ce încearcă să "îmbuneze" comunitatea destul de iritată de lipsurile prezente la data lansării. Iată mai jos anunţul de pe contul oficial de Twitter al KONAMI:

După cum vedem în acest anunţ, DLC1 va fi lansat pe 29 Octombrie (Joi) şi va conţine transferurile la zi, noi ghete, o minge, noi echipe şi noi echipamente.

Din păcate, japonezii se pare că sunt zgârciţi la stadioane, astfel că vom rămâne tot cu cele prezente în momentul de faţă.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein