PES 2014 - Viitorul editării jocului sună bine!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 30 August 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3793 ori
Votează articolul
(4 voturi)

Un nou sezon, un nou motor de joc și multe incertitudini în ceea ce privește posibilitățile de editare. Incertitudini care încep ușor ușor să se evapore.

Da, ați citit bine, incertitudinile se evaporă cu fiecare oră ce trece. Cei ce se ocupă de crearea utilitarelor de modare, au început deja lucrul. Veștile sunt mai mult decât excelente.

Se pare că anul acesta, Pro Evolution Soccer este mai usor de editat ca niciodată! Conform spuselor lui Jenkey(care se pare că a rezolvat problemele cu cei de la KONAMI și poliție), s-ar putea ca anul acesta să nici nu mai fie nevoie de KITSERVER. Momentan, toate testele se fac pe versiunea "scăpată" pe internet, acel DEMO pus aiurea pe PSN.

Deși ne așteptam ca lucrurile să stea mult mai prost, se pare că viitorul sună bine.. bine de tot! Rămâne de văzut dacă și fișierele din DEMO-ul pentru PC vor păstra aceeași structură. Dacă da... să curgă patch-urile! :)

Stau și mă întreb.. oare cei de la KONAMI au făcut în așa fel încât editarea jocului să fie mult mai ușpr de realizat anul acesta, datorită faptului că știau de foarte multă vreme de problema licențelor?

În fine, vedem ce va fi. Se pare că acum probleme vor fi doar cu timpul efectiv de editare. Cum de anul trecut s-au schimbat multe elemente, editorii sunt nevoiți să o ia de la 0 cu echipamentele, fețele șamd.

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein