PES 2014 - Primele echipamente importate în joc!

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 4935 ori
Votează articolul
(4 voturi)

După controversata lansare a DEMO-ului pe PSN, iată că editorii nu au stat degeaba!

Odată cu apariția DEMO-ului pe PSN, munca de decriptare a fișierelor a început rapid. Rezultatele au apărut la nici o zi după lansare. La câteva zile după, 90% din sistemul de fișiere al Pro Evolution Soccer 2014 a fost decriptat.

Acesta a fost punctul culminant. Texturile echipamentelor, au fost puse la dispoziția comunității. Drept urmare, și editorii noștri s-au apucat de treabă. Astfel, SpeedShadow a realizat deja câteva kitseturi printre care Arsenal, Steaua București, Tottenham.

Prin bunăvoința unei persoane de afară, am reușit să importăm echipamentele în joc. Mai jos aveți o galerie foto cu aceste echipamente. Chiar dacă calitatea pozelor nu este extraordinară (fiind făcute de pe televizor), nu putem ignora calitatea detaliilor. Priviți cu atenție!

Totodată, vreau să vă anunț că echipamentele lui SpeedShadow au fost primele echipamente importante în joc, fiind singurele ce se ridicau la o calitate excepțională, calitate ce o puteți găsi numai aici, pe PESRomania.org. Locul unde se găsesc cei mai buni editori din România și, se pare, cei mai buni și pe plan internațional, ținând cont de faptul că echipamentele lui SpeedShadow au fost apreciate la superlativ de către comunitatea internațională a iubitorilor de Pro Evolution Soccer.

Imaginați-vă cum vor arăta aceste echipamente HD pe monitoarele calculatoarelor noastre.. imaginați-vă cum va arăta RPES 2014

Vizonare plăcută!

Foto

{gallery}PES14Preview6{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein