PES 2014 - Nominalizare Gamescom și două tutoriale video !

Scris de Scris pe data de: Miercuri, 14 August 2013 Publicat în KONAMI Citit de 2818 ori
Votează articolul
(9 voturi)

Se pare că avem parte de o nouă săptămână plină de noutăți referitoare la Pro Evolution Soccer 2014! Citiți în continuarea articolului despre ce este vorba.

 

Ne apropiem cu pași repezi de un nou eveniment important ce va avea loc la sfârșitul acestei luni și anume, Gamescom. Bineînțeles, cei de la KONAMI nu puteau lipsi de la acest eveniment important pentru orice companie din domeniul gaming-ului.

Probabil în perioada Gamescom-ului vom avea parte și de mult așteptatul DEMO pentru Pro Evolution Soccer 2014.. rămâne de văzut!

Un alt aspect interesant referitor la Gamescom este dat de faptul că Pro Evolution Soccer 2014 a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun simulator sportiv al anului!

Nominalizare-Gamescon

Pe lângă aceste informații referitoare la Gamescom, iată că cei de la KONAMI ne aduc în atenție două tutoriale video ce prezintă aspecte importante de gameplay ale noului Pro Evolution Soccer.

Primul tutorial tratează modul în care putem controla balonul, iar în cel de-al doilea tutorial ni se explică modul în care vom putea trata fazele de atac bazându-ne pe o varietate de opțiuni tactice!

 

Aștept cu maxim interes comentariile voastre după vizionarea celor două clipuri video ;)

Video

Bonus Video:

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein