PES 2014 - Noi imagini și informații !!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 14 Iunie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3766 ori
Votează articolul
(8 voturi)

Noi poze și informații călduțe în legătură cu Pro Evolution Soccer 2014 !!

Iată că marea conferință de la E3 și-a închis oficial porțile. Aveam așteptări mari ținând cont de faptul că cei de la KONAMI ne-au ținut "pe uscat" atât de mult timp. Sunteți mulțumiți cu ceea ce ne-au oferit în cadrul acestei conferințe? Eu, personal, nu știu ce să zic.. parcă vroiam mai mult, mai mult gameplay. Din păcate, nu s-a putut filma mai deloc, ăstea au fost regulile organizatorilor. Dovada cea mai clară este dată de faptul că pe internet circulă un singur clip video ce prezintă 1 minut de gameplay filmat la cabinele de test ale celor de la KONAMI.

Cu toate acestea, pot spune că mi-am format o părere parțială, o părere ce o voi împărtăși cu voi toți într-un articol viitor.

Ieri, în ultima zi a E3-ului, au mai "transpirat" câteva informații vis-a-vis de licențe și câteva poze noi, poze ce prezintă nivelul grafic ridicat de care se bucură stadioanele în noul PES și o poză ce prezintă finețea cu care sunt randate fețele jucătorilor.

În ceea ce privește licențele, se pare că pe lângă ce știam deja, avem confirmarea oficială că Liga Argentiniană, Liga Chiliană, Copa Sudamericana și Recopa vor fi licențiate în Pro Evolution Soccer 2014!

Despre EPL nu vă faceți mari speranțe, mai mult ca sigur nu va fi licențiat. Motivele le voi explica în viitorul articol.

Mai jos aveți o galerie foto cu noile poze despre care vă vorbeam mai sus. Enjoy!

Foto

{gallery}PES14Preview2{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein