Pe locuri.. fiți gata... Pro Evolution Soccer 2014 Teaser !!

Scris de Scris pe data de: Joi, 30 Mai 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3725 ori
Votează articolul
(12 voturi)

Ardeți de nerăbdare, nu? Stați liniștiți, noi suntem în aceeași situație ca voi!

Deși ne-au ținut atât de mult timp în ceață, ne-au servit "firimituri", ne-au făcut să fierbem de nerăbdare.. iată că toate aceste trăiri se acutizează acum, odată cu primul trailer al celui mai nou joc din seria Pro Evolution Soccer.

Deși nu mă așteptam la nimic nou din partea celor de la KONAMI, cel puțin până la evenimentul programat înaintea E3, iată că m-am înșelat!

Astăzi echipa de producție pune și mai mult jar pe focul iscat de seceta de informații/poze/trailere ale celui mai așteptat joc al seriei, un joc în care se anunță mari schimbări din toate punctele de vedere, un joc ce, conform japonezilor de la KONAMI, va reinventa termenul de simulator fotbalistic în lumea virtuală.

Odată cu prezentarea FIFA14 și al lor nou engine IGNITE, nerăbdarea mea vis-a-vis de noutățile despre PES2014 a crescut exponențial. Din păcate, clipul video de mai jos nu mi-a astâmpărat foamea de a afla cât mai multe despre noul joc, ba din contră, a accentuat sentimentul.

Mai mult ca sigur până la evenimentul special de Miercurea viitoare, va trebui să ne mulțumim cu acest clip video. Oricum, este mai bine decât nimic, nu?

La final de articol, îmi doresc să am timpul necesar să organizăm ceva inedit pe data de Miercuri, 6 Iunie la orele 21.00, dată la care vom afla mult mai multe despre noul Pro Evolution Soccer.

Aștept impresiile voastre, vizionare plăcută!

Video

Pro Evolution Soccer 2014 KONAMI

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein