Noi informații despre suprizele pregătite de KONAMI !!

Scris de Scris pe data de: Joi, 18 Aprilie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 3168 ori
Votează articolul
(7 voturi)

Iată că nu au trecut decât câteva zile de la anunțul oficial conform căruia un nou DLC va fi disponibil și deja avem noi informații despre ce se va întâmpla pe data de 25 Aprilie.

Conform site-ului oficial al Pro Evolution Soccer 2013, pe 25 Aprilie vom avea parte de mai multe surprize din partea KONAMI. 

Așadar, pe lângă DLC-ul despre care v-am vorbit cu câteva zile în urmă, vom avea parte de un nou patch pentru PES2013.

Pe lângă îmbunătățiri aduse modului MLO (Master League Online), acest nou patch promite îmbunătățiri aduse experienței de joc, atât în ceea ce privește modulul Online cât și vis-a-vis de modulul Offline.

Sună interesant, nu?

Revenind puțin la noul DLC (DLC 5.0), noi informații ne-au fost aduse în atenție. În mare parte, vor fi modificări semnificative în ceea ce privește Copa Libertadores 2013, modificări ce au ca principal scop crearea unei experiențe de joc cât mai apropiată de realitate. O parte din aceste modificări sunt: noi echipamente, noi embleme, jucători noi adăugați, noi transferuri. Mai mult de atât, echipamentele arbitrilor, emblemele, mingiile de joc vor fi aduse la zi.

Și dacă toate aceste noi informații nu au fost de ajuns, odată cu noul DLC, Libertadores 2013 va fi introdus în Pro Evolution Soccer 2013 sub forma unui nou mod de joc.

Stați aproape de PESRomania.org, în următoarele zile ne sunt promise noi informații din partea celor de la KONAMI.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein