myClub și Liga PESRomania Online

Scris de Scris pe data de: Duminică, 06 Martie 2016 Publicat în KONAMI Citit de 5840 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Oare putem face Liga PESRomania Online? În ce condiții?...

Ce este defapt myClub?

Zilele acestea mi-am luat ceva timp și am intrat în universul myClub în ideea de a afla exact dacă putem da restart unui vechi proiect al nostru (de foarte mare succes timp de mulți ani de zile). Iată ce am descoperit...

În primul rând, imaginați-vă un RPG (Role Playing Game), asta este defapt și myClub, un Pro Evolution Soccer 2016 cu modul RPG activat. De ce spun RPG? Pentru că scopul tău este să-ți construiești o echipă de la 0, să cumperi/împrumuți jucători, să le dezvolți atributele atât prin introducerea lor pe teren în meciuri cât și prin antrenamente.. etc. Totodată, poți participa și încerca promovarea din dizivia în care te afli, poți participa în confruntări europene, gen UCL, poți juca amicale cu prietenii. Poți chiar angaja scouteri care să-ți caute jucători, la început acest lucru este gratuit, apoi, totul va costa. "Moneda" o vei obține doar participând și câștigând meciuri în diferitele competiții menționate mai sus.

 

Acum, oare se poate organiza o Liga PESRomania Online folosindu-ne de acest mod? Sigur că da. Acest lucru se poate face utilizând sistem de meciuri amicale. Practic, noi ne ocupăm de clasamente, calcul al punctelor.. etc și ne jucăm meciurile prin sistemul de meciuri amicale. Sunt însă două criterii de care trebuie ținut cont totuși. Aceste criterii vizeaza în primul rând o oarecare egalitate între participanți, le putem numi chiar și "fair-play fnanciar". Iată despre ce este vorba:

1. Participanții în Liga PESRomania vor folosi doar echipa primită în momentul în care ați intrat pentru prima oară în PES (doar jucătorii default, cum se spune). Drept urmare, pe contul cu care participați în Liga, nu veți adea dreptul de a juca și alte meciuri afară de meciurile amicale de Liga PESRomania. De ce? Pentru că orice altă participare în competițiile propuse de myClub, va aduce cu sine creșterea atributelor jucătorilor ceea ce nu vrem din simplul motiv că, toți vom porni cu șanse egale și vrem să rămână așa;

2. Participanții în Liga PESRomania își vor crește echipele după bunul plac și abia apoi se pot înscrie în Liga PESRomania. De menționat este faptul că, vor fi liberi să joace myClub și să-și dezvolte echipele așa cum vor, participând atât în liga noastră cât și în celelalte competiții ale myClub. Acest lucru ar aduce un plus de realism deoarece tu și numai tu ești responsabil de echipa ta și implicit de rezultate. Cu toate ăstea, am testat, nu poți pune probleme cu echipa de început, unor echipe în care s-a investit ceva timp. De aceea, ideal ar fi ca toți participanții să-și "lucreze" echipele și numai apoi să se înscrie în Liga PESRomania Online.

 

Cam asta ar fi de spus, aștept părerile voastre.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein