DENUVO și Pro Evolution Soccer 2017!

Scris de Scris pe data de: Luni, 22 August 2016 Publicat în KONAMI Citit de 5031 ori
Votează articolul
(5 voturi)

Nori negri? Intrare în normalitate?

 

Cei de la Konami motivau acum câteva zile amânarea demo-ului pentru PC a Pro Evolution Soccer 2017 prin faptul că se lucrează la implementarea unui nou sistem de protecție. Din acel moment, pe forumurile internaționale pornit început dezbateri interesante pe acest subiect.

Deși nu este un anunț oficial, se pare că se dorește implementarea sistemului de protecție DENUVO. Ce înseamnă asta?

Presupun că știți deja, Fifa 2016 nu a putut fi piratat. De ce? Tocmai din cauză că beneficiază de sistemul de protecție DENUVO. Același lucru se va întâmpla și cu Pro Evolution Soccer 2017, dacă acest sistem va fi implementat. Vești bune pot spune eu. De ce? Pentru că personal sunt sătul de cei ce tot critică anumite aspecte ale unor produse ce practic le fură, deci, nu sunt îndreptățiți să critice. Totodată, cumpărând jocul, ai acces automat și la modul online, drept urmare, putem forma o comunitate solidă pe online.

Lăsând la o parte considerentele personale, implementarea DENUVO, poate fi un "boost" din punct de vedere material pentru cei de la KONAMI. Ani de-a rândul au avut de pierdut din cauza piratării excesive a variantei PC.

 

Așadar, sfatul meu este să puneți ceva bani deoparte încă de acum dacă doriți să jucați Pro Evolution Soccer 2017, altfel, riscați să rămâneți cu buza umflată, așa cum ați rămas și cu Fifa 2017. Este timpul să intrăm și noi în normalitate, să nu stăm doar cu mâna întinsă sau cu ochii pe site-urile de torrenți de unde să furăm tot.

 

Mai multe informații despre DENUVO puteți găsi aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Denuvo / http://denuvo.com/

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein