Mici schimbări

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 23 Martie 2013 Publicat în Can-Can Citit de 3335 ori
Votează articolul
(0 voturi)

Datorită faptului că în ultimele zile am fost supuși unui atac de tip SPAM prin intermediul mai multor adrese PROXY, am decis sa oprim posibilitatea de a putea comenta articolele ca și "Guests".

MM ăl Mic, probabil deranjat de ultimul nostru articol în care am demonstrat că este un caracter de toată jena (adevărul doare, nu?), a încercat să spameze site-ul nostru, proferând tot felul de injurii la adresa mea, a familiei mele șamd. Probabil frustrarea a atins cote maxime cu atât mai mult cu cât respectivul are o mare problemă fiind total dezarmat de cuvinte și argumente. Se pare ca i-am descoperit o nouă boală, pe lângă prostia cronică de care suferă, am descoperit că suferă și de sindromul Tourette :)

Cu atât mai mult, acest comportament deviant al MM-ului în cauză, poate avea și alte explicații: faptul că avem succes sau faptul că LaurEnache (omul ce se ocupă cu stadioanele în echipa noastră) se bucură de toată aprecierea voastră :))

Încercările acestui individ de joasă spetă au eșuat(din nefericire pentru el/fericire pentru noi) grație sistemelor noastre de protecție anti-spam. Cu toate acestea, pentru o mai bună protecție, am hotărât să operăm modificările specificate la începutul articolului. Aceste modificări vor rămâne active cel puțin până când MM-ului nostru i se va face o lobotomie, fiind singura sperantă a lui de a ieși la lumina, de a se ridica din ridicolul în care se afundă pe zi ce trece.

În concluzie, pentru a putea posta comentarii pe PESRomania.org, trebuie să aveți un cont valid Disqus/Google/Faceboot/Twitter. Totodată, asigurați-va că folosiți o adresă de e-mail validă.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein