Cum rulez RPES 2016? | Ghid pentru idioți

Scris de Scris pe data de: Joi, 28 Ianuarie 2016 Publicat în Can-Can Citit de 5973 ori
Votează articolul
(1 Vot)

.........................................................

 

Deși toată ziua am pus informații ieri despre cum se rulează în condiții optime patch-ul nostru, se pare că, unii pur și simplu nu reușesc să înțeleagă sensul cuvintelor. Ciudat este că dacă ai îndrăznit să-i "deranjezi" în vreun fel orgoliul de.. puțulică, omul îți răspunde cu inevitabilul: "ba pe-a ..-tii!!". Generația asta nouă.. mi-e groază când mă gândesc în mâinile cui stă viitorul acestei țări. Concluzia este clară, "Romania, you're doomed!".

 

O conversație obișnuită pe Facebook/Forum/Site cu un... IDIOT:

Idiotul1: Fețele jucătorilor mi se văd negre!
NOI: Nu ai calculator puternic și rulezi modul NGEN Ex.
Idiotul1: Ba am calculator puternic!
NOI: Ba nu ai.
Idiotul1: Mai  taci!
 
Idiotul2: Ce conține Update-ul? Ce fac acele moduri?
NOI: ...
 
Idiotul3: Nu-mi apar echipele nici loturile, nimic!
NOI: Nu rulezi RPES cum trebuie!
Idiotul3: Ba da! Mă p.ș pe patch-ul vostru!

...șamd

 

Acum, pentru toți idioții ce se încadrează în exemplele de mai sus, pentru a rula RPES în condiții optime trebuie să parcurgeți următorii pași:

1. Rulați RPES NUMAI prin intermediul iconiței de pe Desktop ce vă apare odată ce ați instalat patch-ul. O altă variantă este să rulați RPES2016-Selector.exe.

    Rulați RPES NUMAI prin intermediul iconiței de pe Desktop ce vă apare odată ce ați instalat patch-ul. O altă variantă este să rulați RPES2016-Selector.exe.

    Rulați RPES NUMAI prin intermediul iconiței de pe Desktop ce vă apare odată ce ați instalat patch-ul. O altă variantă este să rulați RPES2016-Selector.exe. Ați înțeles acum? Bun...

2. În cazul în care aveți PES 2016 instalat în Program Files sau Program Files (x86), rulați shortcut-ul/fișierul de mai sus cu click dreapta pe EL și "Run As Administrator". Ați înțeles? Bun...

3. Dacă habar n-aveți ce reprezintă acele "chestii" de la opțiunile extra din selector, aveți acolo un buton ROȘU pe care scrie CITEȚ - Informații, dați click pe el, nu vă mușcă! Veți afla ce face fiecare "chestie" din acel selector.

4. Dacă nu aveți un calculator decent. Traducere în limba română pentru idioți - DACĂ NU PUTEȚI RULA în condiții optime(60 fps, fără lag) PES 2016 pe HIGH, nu încercați Reshade sau TurfHD sau NGEN Ex, lăsați-le dezactivate.

5. Nu mai regenerați voi DpFileList.bin pentru a introduce tot felul de rahaturi în el. RPES 2016 este făcut să funcționeze corect numai în pachetul original.

 

Sper că aveți răbdarea să citiți și să bagați la cap regulile de bază de mai sus. Îmi pare rău ca nu am putut să vă desenez sau să pun poze pe care să desenați voi, ăstea v-ar fi sărit repede în ochi.

 

PS: Dacă mai primesc mesaje pe FB/Forum cu erori apărute datorită faptului că nu țineți cont de cele 5 reguli de sus, veți primi interdicție de a mai posta în comunitatea noastră. De ce? Pentru că-mi prețuiesc sănătatea prea mult iar, așa de mulți idioți la un loc fac ca mediul PESRomania să devină toxic.

 

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein