Copy+Paste Reloaded!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 10 Mai 2013 Publicat în Can-Can Citit de 4279 ori
Votează articolul
(24 voturi)

Vă mai aduceţi aminte de acuzele total idioate din trecut, de articolele pline de minciună la adresa noastră?

Probabil toţi vă întrebaţi de ce se continuă pe acest trend, de ce nu încheiem acest capitol din moment ce este clar că distinsul nostru îşi trăieşte ultimele clipe pe acest segment mediatic reprezentat de fenomenul Pro Evolution Soccer.

Răspunsul este relativ simplu, avem multe poliţe de plătit, s-au spus atât de multe lucruri rele despre noi, atâtea minciuni sfruntate încât am decis să nu ne oprim decât în momentul în care personajul de dincolo va înceta să ne folosească pe noi pe post de surse de informare, surse de venit, surse de trafic şamd.

În ultimele zile am primit nişte e-mail-uri de la distinsul, e-mail-uri în care ne propunea graţie mărinimiei sale fără margini un fel de colaborare. Bineînţeles, ţinând cont de ce s-a întâmplat până acum, ţinând cont de condiţiile ce le punea şi mai mail mult de atât, ţinând cont de tonul de superioritate şi de "stăpân dispus să ierte", am refuzat într-un mod cât se poate de politicos această propunere a lui. Odată cu refuzul nostru în scris, i-am explicat clar că atacurile şi dezvăluirile vor înceta în momentul în care nu vor mai apare la el pe site elemente, patch-uri şi articole ce ne aparţin nouă.

Ca urmare a deciziei noastre, decizie transmisă tot printr-un e-mail, distinsul a mai trimis un e-mail plin de ameninţări cu procese, avocaţi, atac la persoană, jigniri şamd.

Ieri au apărut pe Facebook-ul nostru noi informaţii despre RPES2013 UP, bineînţeles, aceste informaţii au apărut şi la el, fără a cita vreo sursă, fără a ne cere acordul.. nimic :)

Cireaşa de pe tort a fost momentul în care la noi pe site a apărut un articol cu noi informaţii despre PES2014, articol tradus din limba engleză şi adaptat de mine. Ce s-a întâmplat mai apoi? Stupoare!! Acelaşi articol cu nume schimbat şi textul integral copiat de aici, a apărut şi la distinsul :))

De râsul curcilor, nu? Nu pot spune decât că prin această mutare a dat dovadă de faptul că nu are orgoliu, nu are personalitate.. este un om mic, mic de tot.

Mai jos aveţi o galerie foto care demonstrează că ceea ce spun este adevărat, care demonstrează modul grosolan în care acest individ încalcă orice regulă de bun simţ. Este dovada clară că mai rău nu se poate.

 

PS: Ţineţi cont de două aspecte care sunt edificatoare:

1. Deşi inculpatul a modificat data articolului publicat pe site pentru a demonstra că el este autorul legitim, a uitat de faptul că pe facebook datele de publicare nu se pot modifica. Astfel, articolul lui apare la o oră după al nostru.

2. Voi cei care aţi mai intrat în trecut pe acel site, presupun că aţi băgat de seamă ca distinsul nu foloseşte diacritice la redactarea articolelor, diacritice se folosesc numai aici. Supriză!! Acest articol conţine diacritice, pe lângă faptul că este redactat cuvânt cu cuvânt ca aici. Defapt... redactat este mult spus, este pur şi simplu un COPY + PASTE.

Foto

{gallery}Furate2{/gallery}

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein