Când lipsa de profesionalism și prostia ating cote alarmante...

Scris de Scris pe data de: Miercuri, 21 August 2013 Publicat în Can-Can Citit de 5374 ori
Votează articolul
(4 voturi)

Este mai ușor să distrugi decât să construiești.. este mai ușor să fii prost decât să fii inteligent. Este mai ușor să fii ignorant decât să te informezi corect și să-i informezi și pe alții la fel de corect!

Cam așa stă treabă în media din românia. Cam așa stă treaba cu toți deținătorii de bloguri/site-uri ce au ca scop informarea marelui public. Din păcate, acest lucru nu le dăunează doar lor, acest lucru vă dăunează și vouă, celor ce sunteți receptorii informației.

Cu toate acestea, mai sunt oameni ce știu să fie obiectivi, mai sunt editorialiști ce au harul și dorința de a informa corect marea masă a receptorilor. În fond și la urma urmei, ăsta-i scopul, nu? Să prezentăm totul exact așa cum se întâmplă!

Același lucru îl incercăm și noi aici, pe PESRomania.org. Nu știu dacă reușim în totalitate. Eu aș spune că da.. dar aș risca să fiu subiectiv. De aceea, voi, receptorii informațiilor noastre vă puteți da cu părerea obiectiv în ceea ce ne privește.

Nu același lucru îl pot spune despre anumite bloguri "pătate" de-a lungul anilor. Pătate de minciună și dezinformare, pătate de hoție, lucruri dovedite de-a lungul timpului. Niciodată pe acest site nu s-au făcut acuzații nefondate, niciodată nu s-a reacționat fără motiv.

Probabil vă întrebați despre ce bloguri este vorba. Este vorba dragilor despre pesromania.ro. Blog ce promovează zilele acestea o campanie grosolană și infantilă vis-a-vis de Pro Evolution Soccer 2014 și implicit KONAMI. Dezinformarea este la mare preț acolo și toate articolele sunt pline de ură și dezinformare. Probleme au mai fost în trecut cu acest blog. Știți prea bine cum deținătorul blogului, Manuel Manzotti, a pus mâna ilegal pe un brand ce nu-i aparține. Știți cu toții cum materialele noastre au fost furate și postate acolo.

Afacerea "uite parola/nu e parola" a fost o grea umilință pentru distinsul. Deși până atunci o mai dadea la întors și mai avea un gram de credibilitate pe scena media online, din acel moment, a fost prins "cu mâța-n sac". În fine, știm deja cu toții cine este Manuel Manzotti și ce reprezintă el.

Până acum ceva luni de zile, blogul lui se numea PESRomania și se declara un site dedicat patch-urilor Pro Evolution Soccer... cu timpul și în urma victoriei noastre și a faptului că am demonstrat că noi suntem deținatorii de drept asupra brandului PESRomania, ce i-a dat prin minte distinsului? Să schimbe semnificația numelui. Astfel, PESRomania a devenit din Pro Evolution Soccer Romania, Pro Editing Soccer Romania.. toate bune și frumoase, n-am avut nimic împotrivă. Singurul lucru ce l-am cerut după schimbarea forțată a numelui, a fost ca patch-urile noastre să nu fie publicate pe acel blog. După ce s-a făcut de rât cu "parola", a încetat și a urmat o perioadă de liniște, perioadă în care am tot sperat să nu mai avem de-a face cu el.

Totuși, se pare că lipsa de profesionalism, reaua intenție și prostia emană din toți "pixelii" acelui blog. De ce spun asta? De ceva vreme distinsul nostru editor cu mentalitate occidentală s-a transformat într-un hater KONAMI și implicit Pro Evolution Soccer și într-un lingău notoriu vis-a-vis de EA. Nu am fi avut nimic împotriva, fiecare are dreptul de a alege. Dar de aici, până a inventa tot felul de articole belicoase, pline de flegme și ură la adresa unei companii și a unui joc ce i-au umplut vreme de 3 ani de zile buzunarele-i cusute în N și N de locuri... este o cale cam lungă.

Lungă poate pentru mine, sau alții ca mine. Scurtă pentru un neavenit ce are pretenția că ar fi posesor al unei mentalități occidentale, unui neavenit ce urăște românismele și România. Ciudat... el se comportă exact precum cei pe care afirmă că-i disprețuieste!

La final l-aș întreba eu pe "marele" deținător de blog cu mentalitate occidentală.. 

 

"Dragă Manole, în ultima vreme ai dobândit puteri paranormale? Ai învățat să citești în stele? Cum de-ți permiți asemenea inepții? Cum poți da verdicte în ceea ce privește un joc sau altul? Ai fost acolo? Le-ai testat? Nu cred.. și atunci?

De unde atâta ură, de unde atât infantilism și atâta Cancaniadă? Cum poți compara un joc Next-Gen cu un joc Current-Gen? Oricât de redus ai fi din punct de vedere intelectual... este imposibil să compari așa ceva. Și totuși, să presupunem prin absurd că se permit comparații. De unde știi tu cum va fi Fifa 2014 NG? Afară de câteva clipuri CGI și o scurtă demonstrație a unor centrări și preluări + câteva poze aferente, nu se știe nimic despre acest joc. Atunci, cum îți permiți asemenea dezinformări crase? Ești cumva vreun descendent al marelui Dalai Lama? M-aș mira..

Și totuși de unde atâta ură și frustrare pe KONAMI? Chiar așa nefericit te simți? De ce nu schimbi numele site-ului în fifa...ro/org/net.. sunt curios, ce te reține? Cele 18k Like-uri cerșite? Sau cei 1000 vizitatori zilnici care-ți mai aruncă câte 1 cent în buzunărelul tău cusut pentru vremuri mai negre?

De-a lungul timpului nu ai făcut decât să furi și să-ți asumi merite ce nu-ți aparțin. Acum nu ți-a mai ramas decât dezinformarea și articolele pline de vomă cu direcție către un anumit brand."

 

Știu, nu te mai obosi, o să mă dai în judecată! M-ai mai dat de 30 de ori până acum, am început să mă obișnuiesc! O zi bună!

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein