Totul despre modelarea stadioanelor 3D!

Scris de Scris pe data de: Luni, 28 Martie 2016 Publicat în Alte știri Citit de 5518 ori
Votează articolul
(2 voturi)

Vrei să te apuci te editare? Ești interesat de cum se realizează stadioanele pentru Pro Evolution Soccer? Atunci nu rata acest articol!

Sper că nu spun cuvinte mari, dar cred cu tărie că subiectul de față este o premieră în România. Până acum nimeni nu a realizat un tutorial "pas-cu-pas" despre probabil unul dintre cele mai migăloase aspecte ale unui patch și anume, modelarea de stadioane 3d.

De la bun început vă spun că nu este ușor, dar nici greu. Este migălos, foarte migălos dacă vrei să faci ceva de calitate.

Am spus că nu este greu, singurul motiv pentru care o asemenea afirmație este valabilă la ora actuală, este exact acest articol unde vi se explică fiecare pas. Altfel, dacă acest articol n-ar exista, ar fi greu! Sultanu21 a pierdut o grămadă de timp, luni întregi până a ajuns în stadiul în care este acum. Voi însă, aveți un avantaj, nu va trebui să pierdeți timpul pe care el l-a pierdut documentându-se, întrebând pe forumuri străine.. etc. De ce spun că aveți un avantaj? Pentru că Sultanu21 vă pune la dispoziție tot ceea ce el a învățat în luni de zile. Lucru pe care eu sincer nu cred că l-aș fi făcut(poate sunt mai egoist de fel), cel puțin nu gratis ținând cont de efortul depus, de orele, zilele pierdute și de ceea ce poți învăța.

De aceea, ar trebui să-i mulțumiți și să apreciați sincer gestul său. Cu atât mai mult cu cât omul v-a oferit acest lucru pe tavă dezinteresat și cu speranța că măcar câțiva dintre voi vor prinde "gustul" modelării 3d și i se vor alătura atât în proiectele PESRomania cât și, de ce nu, în alte proiecte personale din care puteți câștiga nu numai experiență ci și ceva bănuți ținând cont de faptul că modelarea 3d este destul de bine plătită.

Drept urmare, mulțumiți-i lui Sultanu21 (George Nistor) și spor la editat wink

Video

[TUTORIAL] - Învață cum să modelezi un stadion în Blender PESRomania.org - Sultanu21

Bonus Video:

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein