PESRomania după 1 an de la relansare!

Scris de Scris pe data de: Luni, 19 August 2013 Publicat în Alte știri Citit de 3251 ori
Votează articolul
(9 voturi)

PESRomania la 1 an de la relansare! Mai multe în continuarea articolului.

 

Ce repede a trecut timpul.. parcă mai ieri discutam zi de zi pe forumurile Fifaromania.ro, parcă mai ieri am decis să pornesc un proiect asemător celor de la Fifa, proiect sub numele PESRomania, proiect ce ar fi fost inexistent dacă Pro Evolution Soccer nu ar fi fost lansat și pentru PC.

Sunt mulți ani de atunci și totuși, totul parcă s-a întâmplat ieri. Mă amuză faptul că una dintre machetele de site pentru PESRomania (http://pesromania.3x.ro/) a rezistat de-a lungul anilor precum piramidele egiptene. Deja cu toții știți povestea, știți istoria, știți ce s-a întâmplat de-a lungul timpului și știți de ce vorbesc de "relansare".

În momentul în care am decis să relansăm și să readucem acest brand la viață după o perioadă în care căzuse în derizoriu fiind preluat ilegal de o anumită persoană, mulți ne-au cântat prohodul. Mulți au afirmat cu tărie că nu vom rezista nici măcar câteva luni. Mulți au fost giranți ai unui FALS și ne-au numit pe noi a fi FALȘI. Cu toate acestea, iată că a trecut 1 an de zile, iar noi, tot AICI suntem. S-au încercat multe atacuri murdare, s-a încercat destabilizarea noastră. Din fericire, am fost uniți, am dat dovadă de caracter și n-am cedat vorbelor pline de venin ce gravitau în câmpul acustic ce ne înconjura.

Pe lângă lupta cu acești indivizi ce au vrut să distrugă PESRomania pentru a putea menține în viață un monstru comercial bun numai pentru a le umple lor buzunărașele, am avut de dus destule lupte interne din cauza mentalității total nesănătoase a majorității copiilor din ziua de astăzi. Cu toate acestea, mă bucur că am reușit într-un final să stopăm și acest flagel numit "cocălărism infantil" de pe site-ul și forumul nostru. Acum este liniște, acum se discută civilizat, am scăpat de hateri și neadaptați și PESRomania a devenit un mediu propice discuțiilor civilizate între oameni civilizați. Întotdeauna am preferat CALITATE. Nu sunt adeptul CANTITĂȚII doar de dragul de a fi..

Obiectivul nostru odată cu relansarea, a fost să vă aducem un patch de calitatea celor de odinioară. În momentul lansării RPES2013, în urma feedback-ului vostru pozitiv, se pare că ne-am îndeplinit cu brio obiectivul. Nu neg, a fost mult de muncă, dar nu ne plângem, suntem mulțumiți de ce a iesit. Suntem mulțumiți cum arată PESRomania acum, după 3 ani în care acest brand a fost practic FURAT. Ne-am redobândit identitatea, asta-i tot ce contează.

Odată cu sfârșitul lui August, așteptăm cu interes lansarea DEMO-ului pentru Pro Evolution Soccer 2014. De ce? Pentru că suntem nerăbdători să lucrăm la un nou RPES Demo.. RPES2014 DEMO și mai apoi la un nou RPES.. RPES14. Sperăm că utilitarele de editare vor apare cât mai curând și totodată sperăm că vom putea să introducem în noul RPES tot ceea ce a fost în RPES2013.. măcar atât .. dacă nu și mai mult!

 

LA MULTI ANI PESRomania!

 

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein