PES 2014 - Viitorul editării jocului în pericol?!

Scris de Scris pe data de: Vineri, 23 August 2013 Publicat în Alte știri Citit de 3671 ori
Votează articolul
(3 voturi)

Nu știu dacă trebuie să ne îngrijorăm sau nu. Cert este că ceea ce veți citi în acest articol, nu sună bine deloc! Viitorul editării Pro Evolution Soccer 2014 este în pericol?

Am scris acum câteva zile despre motivul pentru care PES 2014 DEMO PC nu va fi lansat decât după apariția jocului complet. Dacă nu ați citit acel articol, vă voi explica pe scurt de ce DEMO-ul a fost amânat.

KONAMI au motivat amânarea DEMO-ului pentru PC spunând că anul trecut s-a reușit deblocarea multor echipe în PES 2013 DEMO. Acest lucru nu a convenit deloc japonezilor.

Iată că astăzi avem declarația unuia dintre cei mai vechi modderi ai comunității internaționale a Pro Evolution Soccer. Este vorba despre Juce, părintele Kitserver-ului și nu numai. Omul care a ajutat enorm la dezvoltarea multor utilitare de decriptare și editare pentru Pro Evolution Soccer.

Acum câteva minute, acesta a postat pe un binecunoscut forum internațional, următoarele:

 

"Nu sunt sigur că motivul real de amânare al DEMO-ului este cel din anunțul lui Adam, anunț conform căruia, DEMO-ul pentru PC a fost amânat datorită faptului că anul trecut s-a reușit deblocarea unui număr mare de licențe. Tind să cred că Adam spune adevărul de această dată, totuși, dacă acesta este adevăratul motiv, mi se pare o declarație îngrozitoare.

Dacă licențele sunt așa o mare problemă, cei de la KONAMI puteau să scoată un DEMO care să nu conțină echipe licențiate. Atunci, se puteau evita ușor toate problemele vis-a-vis de licențe, probleme din cauza cărora cei de la KONAMI au găsit de cuviință să amâne DEMO-ul pentru PC. Introducerea de echipe nelicențiate în DEMO nu era greu de făcut. Personal cred că altele sunt motivele pentru care DEMO-ul pentru PC a fost amânat și pur și simplu nu vor să ne spună adevărul. Poate DEMO-ul nu era gata.. sau este altceva. Să fiu sincer, nu este nimic în neregulă în a nu lansa DEMO-ul și a nu motiva decizia. Ceea ce mă deranjează, este faptul că au motivat amânarea DEMO-ului dând vina pe editori și pe modderi. Mi se pare o motivare increbil de stupidă și tristă!

Un ultim lucru pentru voi, cei care spuneți că din cauza celor ce modează jocul, nu aveți acum parte de DEMO:

Poate aveți dreptate.. poate vă înșelați. Însă, îmi aduc aminte că începând cu PES3, an de an când DEMO-ul a fost lansat, v-ați plâns că vreți mai multe minute, vreți echipamente aduse la zi, vreți mai multe echipe.. etc. Cei ce au lucrat și v-au adus utilitarele cu care ați putut avea tot ceea ce vă doreați, erau băieții buni atunci! Acum le întoarceți spatele acestor băieți și dați vina pe ei pentru faptul că DEMO-ul pentru PC a fost amânat. SĂ VĂ FIE RUȘINE!"

 

Nu pot spune decât că omul are dreptate 100% în tot ceea ce spune. Cunosc sentimentul (păstrând proporțiile), avem și noi destule persoane pe aici etern nemulțumite. Persoane ce te fac uneori să te gândești.. "Oare mai merită să continui?"

Oricum, să sperăm că oamenii ca Juce nu se vor lăsa descurajați de tot felul de prichindei ce nu-și dau seama de ceea ce spun. Fără cei ca Juce, noi nu am mai putea edita și fără cei ca noi, voi nu ați mai avea patch-uri. Totul este într-o strânsă legătură.. unii dintre voi nu vă dați seama de ceea ce faceți atunci când faceți.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein