PES 2014 - Viitorul editării jocului în pericol?! (Ep.2)

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 24 August 2013 Publicat în Alte știri Citit de 3537 ori
Votează articolul
(3 voturi)

Gluma se îngroașă? Vezi în continuarea articolului despre ce este vorba!

Ieri vă vorbeam despre Juce și trăgeam un semnal de alarmă. Iată că astăzi o nouă știre ne dă bătăi de cap.

Presupun că unii dintre voi știți cine este Jenkey. Pentru cei ce nu știți, Jenkey este creatorul Gameplaytool-ului și continuatorul Kitserver-ului (după ce Juce a renunțat la acest proiect). Totodată, Jenkey este cel ce a reușit deblocarea numărului mare de echipe în PES 2013 DEMO. Pe lângă asta, Jenkey este persoana ce a reușit să creeze Europa League ca mod de joc de sine stătător și lucrurile nu se opresc aici.

El este cel datorită căruia avem Chantserver, Stadiumserver și PESJP Patch.

Acum ceva vreme promitea un update pentru PESJP Patch, un update în care urma să implementeze SLOTURI nelimitate pentru echipe. Vă dați seama ce însemna asta? Iată că la mai mult de 3 luni de zile de la acel anunț, după o perioadă în care nu se mai știa nimic despre el, revine astăzi cu un anunț ce ne lasă fără cuvinte.

Asftel, Jenkey ne anunță astăzi că va suspenda update-ul ce-l promisese pentru patch-ul PESJP. De ce? Pentru că a întâmpinat niște probleme cu cei de la KONAMI și totodată cu poliția!

"Release date : patch was suspended cause some problems with KONAMI & police."

Practic în decurs de două zile, primim semnale ce ne îngrijorează din partea celor mai importanți modderi ai comunității Pro Evolution Soccer.

Cum comentați?

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein