Lipsa... celor 7 ani de acasă !

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 13 Iulie 2013 Publicat în Alte știri Citit de 4317 ori
Votează articolul
(6 voturi)

Articol dedicat generației "VREAU!"

Unii dintre voi deja întreceți măsura. După ce că aveți cel mai complet patch dintre toate patch-urile de pe piață (comentariu, traducere, echipamente, stadioane, fețe), tot nemulțumiți sunteți și aveți ceva de comentat.

 

Dacă aș sta să caut prin comentarii, 10% sunt comentarii de mulțumiri, 40% sunt comentarii din partea unora ce n-au habar să citească câteva rânduri și să-și instaleze un Windows corect și dau vina pe patch-ul nostru că este prost făcut și nu funcționează și alți 50% ce sunt nemulțumiți și nu știu să spună decât "da de ce.. /dar vreau/ dar trebuie să faceți/ + nașpa/nasol/aiurea"

 

Copii, am impresia că voi nu realizați niște lucruri. Lucruri ce le-am mai spus de-a lungul timpului, dar se pare că pe o ureche vă intră și pe alta vă iese!

 

1. Noi nu suntem obligați să stăm la cheremul vostru atât timp cât nu suntem plătiți de către voi pentru patch-urile ce le scoatem.

2. Nu noi suntem de vină că voi sunteți incapabili sau sunteți prea comozi pentru a citi și a vă informa despre lucrurile importante ce sunt scrise pe acest site. Totodată, nu suntem noi vinovați de faptul că voi habar nu aveți sa dezarhivați niște fișiere, habar n-aveți să procesați intelectual vorbind un simplu text ca cel ce conținea parola pentru arhivele RPES2013 UP.

3. Noi nu suntem obligați să vă oferim indicii despre cum să editați anumite segmente ale patch-urilor noastre, segmente ce nu vă convin (vezi: playlist).

4. Nu noi suntem de vină că nu aveți cei 7 ani de acasă și părinții v-au învățat doar să cereți, inoculându-vă astfel în subconștient ideea că vouă vi se cuvine totul.

 

Nu dragilor, aici nu stau lucrurile așa, aici poți aprecia o muncă făcută fără a avea vreun beneficiu material, poți aduce o sugestie, poți aduce o critică constructivă... Nu suntem angajații voștri și nu avem nicio obligație față de voi. În concluzie, terminați cu pretențiile exagerate și cu răsfățul ăsta cu care v-au obișnuit părinții acasă. Începând de astăzi, orice comentariu ce contravine regulilor de bun simț, va fi șters.

 

Vă adresez un sfat prietenesc.. obișnuiți-vă să folosiți funcția Căutare când aveți nelămuriri, totodată, vizitați meniul FAQ dacă întâlniți probleme și în ultimă instanță, vizitați-ne forumul și cereți ajutor acolo în cazul în care nu ați găsit pe site ceea ce vă interesa.

 

O zi bună!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein