Istoria nu minte!! Dovada incontestabilă!!

Scris de Scris pe data de: Joi, 25 Aprilie 2013 Publicat în Alte știri Citit de 4377 ori
Votează articolul
(7 voturi)

De data aceasta aducem dovada de netăgăduit, dovada ce ar trebui să ne repună în drepturi în fața tututor celor ce încă se mai îndoiesc de noi.

Nu are sens să reluam relatările despre istoria PESRomania.org, toate informațiile de care aveți nevoie se găsesc în colțul din stânga sus accesând "Istoric PESRomania".

Deși de-a lungul timpului v-am adus N dovezi privind legitimitatea noastră, deși v-am dat N conversații cu maimuța de dincolo, conversații în care spunea vrute și nevrute, conversații în care ba renunța la tot, ba nu recunoștea nimic, iată că astăzi venim cu dovada supremă.

Așadar, pentru voi, cei care încă aveți în suflet un sâmbure de îndoială, pentru voi cei care o dați în sus și în jos cu maimuța de dincolo, pentru voi cei care ne renegați, punem la dispoziție astăzi, ultimul backup al vechiului site PESRomania, site hostat pe domeniul pesromania.net între anii 2003-2008. Din păcate, site-ul s-a schimbat de câteva ori și în acea perioadă, de aceea, backupul ce vi-l punem la dispoziție conține informații începând cu anul 2004.

Frunzăriți bine forumul, aveți accesul liber, puteți vizualiza orice TOPIC, nu aveți nevoie de cont. Cu această ocazie, veți observa acolo câteva persoane cunoscute, persoane ce activează și acum pe PESRomania.org.

Vechiul site și forum pot fi accesate la această adresă: http://istorie.pesromania.org

Sper că unora dintre voi v-am făcut o surpriză plăcută, totodată sper că cei care încă se uitau în gura maimuței de dincolo, să se trezească la realitate și să înceteze cu denigrarea noastră, denigrare total nefondată!

Nu uitați, acolo unde sunt eu, se află și adevărata echipă și comunitate PESRomania. Restul, sunt doar niște impostori!

ENJOY!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein