Donații - Informații și beneficii !

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 Publicat în Alte știri Citit de 38639 ori
Votează articolul
(87 voturi)

Informații importante în legătură cu sistemul de donații.

Începând cu Septembrie 2016, PESRomania.org a activat sistemul de donații, un sistem ce va permite în primul rând stimularea lansării de noi și noi patch-uri pentru seriile Pro Evolution Soccer cât și asigurarea bugetului pentru plata găzduirii și cheltuielilor adiacente acesteia și nu în ultimul rând organizarea de concursuri cu premii în licențe de Pro Evolution Soccer (în funcție de sumele strânse).

Cei care vor dona pentru PESRomania vor avea anumite beneficii printre care:

 • Promovarea la rank-ul de Contributor
 • Acces la secțiuni speciale ale forumului dedicate patch-urilor RPES
 • Anumite restricții ce sunt prezente membrilor vor fi scoase (poză profil, poză copertă ..etc)
 • Acces la viitoare patch-uri RPES și update-urile aferente lor
 • Asistență tehnică în legătură cu patch-urile lansate

Pentru a putea dona și a beneficia de cele enumerate mai sus, va trebui să vă faceți cont pe forumul nostru și să donați prin intermediul sistemului prezent pe acesta. Puteți dona atât prin intermediul PayPal cât și prin intermediul PaySafecard. Mai multe informații găsiți accesând secțiunea FAQ - PESRomania.

 

IMPORTANT DE ȘTIUT!

Odată cu activarea sistemului de donații, am trecut la sistemul de patch-uri de sezon. Ce înseamnă asta? Un sezon începe pe data de 1 Septembrie a fiecărui an și se termină în ultima zi a lunii August a anului următor (de exemplu: Sezonul 16/17 începe pe data de 1 Septembrie 2016 și se încheie pe data de 31 August 2017).

Așadar:

 • În momentul în care sezonul se va încheia, toate Rank-urile Contributor se vor schimba în Ex-Contributor(al sezonului tocmai încheiat). Această schimbare vă oferă în continuare acces la toate patch-urile din sezonul în care ați donat și din sezoanele precedente, de exemplu:
  • dacă ați donat după 1 Septembrie 2017, veți avea acces atât la patch-urile apărute în sezonul 16/17 cât și în sezonul 17/18
  • dacă ați donat după 1 Septembrie 2018, veți avea acces atât la patch-urile apărute în sezonul 16/17 cât și în sezonul 17/18 și sezonul 18/19
 • Dacă doriți acces la patch-urile care au apărut/vor apărea în noul sezon, va trebui să donați din nou pentru a primi Rank-ul de Contributor

 

MENȚIUNE!

O confuzie creată de-a lungul timpului a fost dată de faptul că au fost persoane care au confundat sistemul nostru cu o subscripție anuală care intră în vigoare din momentul efectuării donației. De aceea, vreau să lămuresc acest lucru. Rank-ul Contributor are o perioadă fixă de valabilitate. Pe modelul de mai sus, acesta este valabil doar în intervalul unui sezon activ. De exemplu:

 • 1 Septembrie 2016 - 31 August 2017 (Sezonul 16/17)
 • 1 Septembrie 2017 - 31 August 2018 (Sezonul 17/18)
 • și așa mai departe...

Așadar, donația, vă oferă acces doar la sezonul activ și la sezoanele anterioare. Dacă donați, de exemplu, pe data de 30 August 2017, veți avea acces doar la Sezonul 16/17, nu și la Sezonul 17/18. Dacă doriți acces și la Sezonul 17/18, va trebui să donați după 1 Septembrie 2017.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe forum, facebook sau pe adresa de e-mail: webmaster[at]pesromania.org

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein