Decizii manageriale de maxim interes pentru voi toți !!

Scris de Scris pe data de: Luni, 27 Mai 2013 Publicat în Alte știri Citit de 3410 ori
Votează articolul
(15 voturi)

Citiți cu atenție textul de mai jos, vă privește pe voi toți.

Începând de astăzi (27.05.2013), orice problemă întâlnită la patch-urile noastre, orice bug ce vreți să-l semnalați, le veți transmite pe forumul nostru. Văd că v-ați obișnuit toți să puneți întrebări pe site (făcând offtopic la articole ce nu au nicio legatură cu întrebările voastre) sau pe Facebook.

Dacă veți mai căuta răspunsuri, raporta buguri pe Facebook sau în comentariile articolelor de pe site, nu vor fi luate în considerare și vor fi șterse. Mă repet, avem un forum, obișnuiți-vă să-l folosiți!


Totodată constat cu regret că mai multe like-uri și comment-uri a primit postarea despre "Gigi Becali condamnat" decât postarea în care vă ceream să vă dați cu părerea despre schimbările de gameplay aduse de noul BugFIX. Nicio problemă, m-am convins de o mare parte dintre voi. Nu sunteți decât "suporteri de rezultat". Ați intrat când am lansat RPES2013 UP, atunci nu mai aveam loc de voi nici pe Facebook, nici pe site, nici pe forum. Acum sunteți dispăruți toți.

Pentru voi, celor care dați like-uri și comentați articolele de Can-Can mai mult decat produsele noastre ce fac principala activitate a PESRomania, "so be it", să vă duceți să vă facă ăștia de se ocupă NUMAI cu can-can-uri patch-uri. Despre voi ceilalți care sunteți alături de noi, ne vizitați pe forum, despre voi ceilalți care știți să citiți un articol si nu puneți zeci de întrebări idioate ale căror răspunsuri sunt deja în fața ochilor voștri, TOT RESPECTUL! Voi veți avea acces la produsele noastre în continuare.. pentru ceilalți nu garantez nimic, viitorul este sumbru. De ce spun asta? Noi am demonstrat deja ceea ce putem, suntem conștienți că suntem cei mai buni din România la acest capitol. Tocmai din acest motiv nu ne convine să fim tratați ca niște "femei ieftine" la care te duci, îți faci treaba și ai plecat.. apoi mai revii când mai ai chef.

Am stat ore întregi și v-am ajutat în niste probleme care nu țineau de noi, nu era obligația noastră să le rezolvăm. V-am răspuns în nenumărate rânduri la întrebări al căror răspuns îl găseați doar citind cu atenție niște articole, articole ce nu le-am scris pentru mine, le-am scris pentru voi. Este mai ușor să întrebi decât să citești câteva rânduri. Știu, lenea este mare, la fel de mare este și ignoranța de care dați dovadă unii dintre voi. Să vă fie rușine pentru simplul motiv că am stat să ne batem capul cu voi când era mai simplu să ignorăm totul din moment ce patch-ul nostru a fost testat și este INSTALABIL fără probleme de cineva cu cunoștințe minime de informatică.

Mulți dintr voi nu ați reușit să citiți o parolă ce era scrisă în fața ochilor voștri! După 2 săptămâni de la lansare încă mă mai întrebați pe Facebook despre parolă! Atât de mare este lenea și ignoranța noii generații ce ar trebui să ne asigure niște bătrâneți liniștite. Vai de capul nostru, vai de capul vostru!

Să vă fie rușine că ne tratați ca pe niște curve! De acum încolo lucrurile se vor schimba. Vă promit asta..

O zi bună!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein