Termeni și condiții

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui domeniu web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

PESRomania.org pune la dispoziție informații despre simulatorul fotbalistic Pro Evolution Soccer sau despre pachetul nostru ce introduce ligile din România în Pro Evolution Soccer (RPES), pachet ce este disponibil doar celor care donează pentru PESRomania.org.

Pachetul RPES nu se comercializează, nu are un preț. Este oferit drept recompensă celor care susțin PESRomania.org prin intermediul donațiilor. Considerăm că este normal să-i recompensăm într-un fel pe cei care mențin în viață această comunitate.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

PESRomania.org nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de:

  • pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a instalării pachetului RPES pe un sistem de operare virusat/stricat sau incompatibil.
  • pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a faptului că nu citește cu atenție informațiile prezente în legătura cu pachetul nostru RPES (de exemplu: În articolele dedicate RPES17 scrie clar că acesta funcționează doar pe varianta originală a jocului – cumpărată, cu toate acestea, au fost persoane care au donat și apoi ne-au reproșat că pachetul nu funcționează deoarece foloseau o copie piratată a Pro Evolution Soccer).
  • faptul că Pro Evolution Soccer sau pachetul RPES nu vă funcționează în parametri optimi de calitate (detalii ridicate și/sau FPS ridicat). Verificați-vă sistemele înainte de a achiziționa Pro Evolution Soccer pentru a vă asigura că puteți rula în condiții optime jocul.

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest domeniu o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile ce nu privesc pachetul nostru RPES, conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

Limbajul suburban, lipsa de respect vis-a-vis de această comunitate sunt strict interzise și se sancționează cu eliminarea dumneavoastră de pe domeniul PESRomania.org.

Din momentul în care ați donat și ați fost promovat la rangul de Contributor, se consideră că ați citit și acceptat punctele descrise la NEANGAJAREA RĂSPUNDERII.

Donațiile nu se pot returna indiferent de motivele invocate. Așadar, gândiți-vă bine înainte să donați pentru PESRomania.org.

 

RĂSPUNDERE ȘI GARANȚII

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. PESRomania.org nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Totodată, garantăm că pachetul nostru RPES nu conține niciun fel de cod malițios (viruși, malware, cryptomalware..etc) cu condiția să descărcați prin intermediul PESRomania.org, nu din alte părți (site-uri de torrente..etc).

 

DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al domeniului PESRomania.org INCLUSIV pachetul RPES, este proprietatea PESRomania.org și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a PESRomania.org a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

Pachetul RPES conține și elemente aparținând unor terți, PESRomania.org se angajează să trateze cu maximă seriozitate și să rezolve în perioada stabilită de lege a posibilelor sesizări venite din partea terților ce fac obiectul drepturilor de autor atât timp cât aceste sesizări vin pe canale oficiale, conțin semnătura oficială și sunt în conformitate cu legile în vigoare pe teritoriul României.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

PESRomania.org nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nedeterminată de timp, din orice motive tehnice.

Însă, garantăm că în momentul în care apar probleme de ordin tehnic, vom face tot posibilul să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

PESRomania.org își rezervă dreptul de a revizui termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Echipa PESRomania

De-a lungul timpului au avut loc multe mişcări de trupe în interiorul echipei ce vă bucură an de an cu patch-uri de calitale, patch-uri dedicate jocului Pro Evolution Soccer produs de către cei de la KONAMI.

 

La ora actuală, echipa are în componenţă următoarele persoane:  

JohnnyUSA

cristian65

sultanu21

 

 

*update Martie 2018

Istoric PESRomania


PESRomania a luat naştere în 2003 ca urmare a iniţiativei lui Ionuţ Trandafir (a.k.a. JohnnyUSA), cu intenţia de a promova Pro Evolution Soccer în România, care începuse să fie produs şi pentru PC. Astfel, PES 3 s-a bucurat de primul RPES care conţinea 3 echipe româneşti (Steaua, Dinamo şi Rapid) şi care a fost în totalitate creaţia fondatorului acestui proiect. Apoi, începând cu PES 4, lucrurile au început să se dezvolte, RPES 4 fiind rezultatul muncii unei echipe. Începand cu RPES 5 Marius Banu (a.k.a. dreamtheater) s-a alăturat atât echipei administrative cât şi celei editoriale. A urmat apoi RPES 6, întarirea echipei administrative cu Petre Ciornei (a.k.a. petre79) şi Bogdan Ioniţă (a.k.a. ioi) - cărora le mulţumim şi pe această cale pentru contribuţia financiară necesară funcţionării PERSRomania - şi, în fine, RPES 2008.

Apoi, frâiele RPES au fost preluate de noua echipă PESRomania, rezultată în urma Academiei PESRomania, care a realizat RPES 2009.
Din păcate însă, raţiunile de ordin financiar au împiedicat "vechea gardă" să continue proiectul, care şi-a închis porţile la începutul lunii mai. Între timp, Manuel Manzotti a cumpărat un nou domeniu - www.pesromania.ro. Acesta a folosit numele PESRomania fără a cere acordul celui ce a înfiinţat PESRomania. Totuşi ţinând cont de faptul că raţiunile financiare şi nu numai, au împiedicat noua echipă să-şi desfăşoare activitatea în continuare pe vechiul domeniu www.pesromania.net, aceştia s-au decis să se mute pe site-ul pesromania.ro.

Nu am menţionat aici decât numele celor care s-au implicat şi financiar în susţinerea acestui proiect, membrii echipei PESRomania fiind menţionati la fiecare RPES în parte; le mulţumim pe această cale, chiar dacă nu am apucat să-i şi nominalizăm.

La începutul lunii August a anului 2012, echipa de editare PESRomania a părăsit domeniul deţinut de Manuel Manzotti din cauza unor neînțelegeri. Pe această cale ţinem să îi mulţumim pentru că ne-a găzduit 3 ani de zile, timp în care echipa de editare a continuat tradiţia şi munca vechii echipe, lansând mai multe patch-uri RPES pentru fiecare ediţie a jocului. Echipa de editare PESRomania şi-a găsit altă casă: www.pesromania.org – un domeniu cumpărat de Bogdan Toader (a.k.a. DjX, căruia îi mulţumim pentru că a fost alături de noi) şi administrat de către Trandafir Ionuţ (care a revenit odată cu mutarea echipei de pe pesromania.ro). Echipa de editare PESRomania va continua să îşi desfăşoare activitatea pe domeniul actual, www.pesromania.org si pe forumul forum.pesromania.org, urmând să lanseze în continuare patch-uri de calitate pentru simulatorul fotbalistic Pro Evolution Soccer.

 

 Deși ne-am mutat deja de ceva vreme, iată că domnul Manuel Manzotti ne tot pune bețe în roate. Cu atât mai mult, are nesimțirea să susțină că el este deținătorul legal al brandului PESRomania. Nu vom fi niciodată de acord cu aceste minciuni, nu vom fi niciodată de acord cu cei ce profită într-un mod fraudulos de un brand ce nu le-a aparținut niciodată.

 Am adus o mulțime de dovezi de-a lungul timpului, dovezi ce demonstrează ca domnul Manzotti nu este decât un fals și un profitor. Cu toate acestea, mulți dintre voi ați fost sceptici. Intrați aici: http://pesromania.org/articole/alte-stiri/istoria-nu-minte-dovada-incontestabila.html / http://www.pesromania.org/articole/alte-stiri/pesromania-incursiune-in-trecut-geneza.html și veți avea parte de cea mai elocventă dovadă. Dovada ca noi suntem deținatorii de drept a tot ceea ce înseamnă PESRomania iar distinsul Manzotti este doar un fals, un profitor și un mincinos notoriu.