Up

RPES4 - Pro Evolution Soccer 4

RPES4 - Pro Evolution Soccer 4
RPES4.rar
Version:
1.00
Author:
Date:
10 Aprilie 2013
 

Licență de folosire

(C) 2003 - 2013 - PESRomania.org

/!\ ATENȚIE /!\
---------------------------------------------------------------------------
Orice produs marca PESRomania.org nu poate fi redistribuit fără acordul nostru.

Cum am spus de nenumărate ori, nu facem aceste patch-uri pentru bani. Nu ne interesează câștigurile materiale. În consecință, un singur lucru vă cerem. În semn de respect pentru munca ce o depunem pentru a vă aduce patch-uri cât mai bune, vă rugăm să boicotați orice site/fițuică comercială ce urmărește trafic de pe urma muncii noastre.

În concluzie, dacă patch-urile noastre vor apare pe site-ul lui Manzotti, vă rugăm să-i boicotați încercările disperate și josnice de a supraviețui într-un fenomen ce-l depășește total. Boicotați-i mizeria de site. Un site fals, cu o istorie falsă.

Este singurul lucru ce-l cerem de la voi. Nu Like-uri, nu Donații! Vrem să ne ajutați să scăpăm de cancerul ce a pus abuziv mâna pe un brand de pe urma căruia încearcă sa stoarcă cât mai multi bănuți, un brand ce îl afundă tot mai mult în mizerie, un brand ce nu-i aparține și mulți dintre voi știți asta!

Daca doriți continuitate în calitate și seriozitate, țineți cont de rugămintea noastră. Dacă doriți mizerie și patch-uri de slabă calitate, ignorați singura noastră rugăminte ce o avem față de voi.

Vă mulțumim!
---------------------------------------------------------------------------

I agree to the terms listed above