RPES Sezonul 2017/2018 - Tot ce trebuie să știți!

Scris de Scris pe data de: Joi, 09 Noiembrie 2017 Publicat în RPES Citit de 2984 ori
Votează articolul
(72 voturi)

Un nou sezon stă să înceapă, un sezon care vine cu vești bune și vești rele. Iată despre ce este vorba...

Cu toții așteptați startul unui nou sezon de RPES, un sezon în care să vă puteți continua aventurile fotbalistice cu echipele preferate în Pro Evolution Soccer. În ultima vreme am fost rezervați în ceea ce privește știrile despre pachetele noastre, asta nu înseamnă că nu s-a lucrat chiar dacă timpul liber disponibil este din ce în ce mai scurt. Pur și simplu a intervenit o stare de lehamite din partea mea ca urmare a unor evenimente neplăcute ce au avut loc în cadrul echipei de editare, totul culminând cu "expulzarea"  unui individ ca urmare a faptului că.. în cel mai pur stil românesc, a simțit nevoia să bage degetele adânc în borcanul cu miere.


Este o chestie de principiu, nimic mai mult, chiar nu mă așteptam la așa ceva din partea lui deși, ținând cont de interacțiunile avute de-a lungul timpului, semne de întrebare vis-a-vis de integritatea morală a acestuia au fost tot timpul. Cert este că nu mă așteptam să meargă atât de departe. Oricum, răul a fost făcut, sănătate și drum bun. Numele acestuia nu-l voi face public și nici nu vreau să dezvolt subiectul.

 

Revenind la programul PESRomania.org, în lucru sunt la ora actuală două pachete: RPES 2017 Sezon 17/18 și RPES 2018. Din păcate, în ceea ce privește RPES 2018, avem câteva vești proaste.
Momentan, în PES 2018 nu se pot importa/converti fețe de jucători și nu se pot importa stadioane. Drept urmare, la lansare, RPES 2018 nu va conține fețe ale jucătorilor și stadioane noi. Va conține doar echipamente, logo-uri, loturi, sunete de galerii (sper că n-am uitat ceva..). Dar, vă asigur că în momentul în care se vor putea importa stadioane și fețe, acestea vor fi adăugate cu siguranță.


În ceea ce privește RPES 2017 Sezon 17/18, acesta va conține transferurile la zi din Europa, Liga 1 Betano și Liga 2, echipamente noi pentru echipele românești și 3 noi stadioane din România printre care și noua bijuterie din Craiova. Nu vom aloca mai multe resurse pentru noul sezon de RPES 2017 pentru că avem destul de lucru la RPES 2018.

Nu putem da o dată de lansare certă, sperăm totuși să putem lansa ambele pachete până de Crăciun.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein