RPES 2016 Update #3 s-a lansat!

Scris de Scris pe data de: Duminică, 28 August 2016 Publicat în RPES Citit de 11286 ori
Votează articolul
(53 voturi)

Iată că a sosit și ultimul update pentru RPES 2016. Dacă ești interesat, citește mai departe...

 

Deși acest update trebuia să iasă mult mai devreme, s-a ajuns la un moment dat într-un punct în care sincer anulasem acest nou update. Lipsa de timp și de chef de a lucra la el, au fost printre principalele motive.

Cu toate ăstea, iată că update-ul s-a concretizat în primul rând pentru că am dorit să nu-mi bat joc de munca unor persoane ce au continuat să lucreze chiar dacă după Update #2 am hotărât să facem o pauză. Așadar, mulțumiți-le în primul rând băieților ce au continuat lucrul la stadioane (sultanu21 și morarcătălin), mulțumiți-i lui DaN13L pentru că a continuat lucrul la fețe și mulțumiți-i lui Raulic pentru faptul că s-a apucat să lucreze la noile echipamente pentru sezonul 16/17.

Așadar, acest update nu face decât să aducă o nouă premieră în modding-ul românesc (cred eu) prin faptul că pentru prima dată am avut toate stadioanele echipelor din primul eșalon editate 3D. Nu cred că altcineva a mai reușit asta până acum în România indiferent că a editat PES sau FIFA.

 

Ca de obicei nu o să vă dezvălui ce conține acest patch. Sper că v-ați obișnuit deja să citiți în Installer despre noutăți. Dacă nu, să fiți sănatoși :P

Atașat acestui articol aveți și un ghid de instalare. Nu a fost nevoie să facem un nou tutorial pentru că pașii sunt aceiași ca și la RPES 2016 Update #1.

 

Happy downloading!

 

LE: RPES 2016 și update-urile aduse de-a lungul timpului au fost unificate sub numele - RPES 2016 Sezon 16/17

Video

Tutorial de instalare PESRomania.org

Link de download:

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein