RPES 2014 - Noi informații de interes general !!!

Scris de Scris pe data de: Marți, 17 Decembrie 2013 Publicat în RPES Citit de 8272 ori
Votează articolul
(16 voturi)

Noi informații despre RPES 2014, patch-ul ce introduce ligile din România în Pro Evolution Soccer 2014..

După cum ați observat, în ultimele săptămâni nu ați mai avut parte de articole noi, de informații despre RPES 2014.. etc. Din păcate, mulți dintre noi suntem foarte ocupați cu problemele din viața reală, alții pur și simplu nu pot edita pentru că jocul nu le funcționează deloc, toate acestea, au dus la această stare de fapt.

Drept urmare, abia astăzi, am reușit să-mi eliberez puțin timp pentru a vă aduce la zi cu tot ceea ce se întâmplă cu PESRomania și RPES 2014.

Probabil toți așteptați cu sufletul la gură articolul ce anunță lansarea RPES 2014 sau măcar noi informații despre stadiul patch-ului, o scurtă prezentare.. șamd. Cu părere de rău, RPES 2014 nu va apărea de Crăciun, cu siguranță nu va apărea până la sfârșitul anului. De ce?

Cum am spus și mai sus, cauzele sunt multiple și, pe lângă cele prezentate mai sus, mai sunt și problemele datorate lipsei uneltelor de lucru, de exemplu: utilitar pentru editarea scoreboard-urilor nu a fost lansat încă, scripturile de import ale stadioanelor nu au apărut (există o variantă în stadiul de testare), utilitarul pentru editarea profesională a bazei de date este incomplet, în stadiul BETA. Totodată, facemakerii noștri încă se acomodează cu noile metode de editare ale fețelor, kitmakerii trebuie să-și recreeze template-urile de la 0, totul merge greu, în special datorită lipsei efective de timp liber pentru a ne ocupa de editare.

La momentul actual, nu vă pot da o dată certă pentru apariția RPES 2014, ce este cert este faptul că nu va apărea anul acesta. Totodată cert este că în momentul lansării, patch-ul va fi mai "subțire" decât RPES 2013. De ce? Motivele sunt enumerate mai sus. Cu toate acestea, patch-ul va conține fețe, echipamente aduse la zi, stadioane. Despre restul elementelor nu vă putem spune nimic acum, rămâne de văzut dacă vor apărea utilitarele necesare și dacă timpul ne va permite.

Cu acestea fiind spuse, urmăriți în continuare PESRomania.org, în momentul în care voi avea ceva palpabil, vă voi anunța.

Totodată, dacă sunteți curioși de stadiul lucrărilor, sunteți invitați pe forumul nostru, acolo veți găsi cele mai noi creații ale membrilor echipei, creații ce vor face parte bineînțeles din RPES 2014.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein