RPES 2014 a fost anulat! Află de ce!

Scris de Scris pe data de: Sâmbătă, 17 Mai 2014 Publicat în RPES Citit de 6114 ori
Votează articolul
(9 voturi)

Vrei să afli de ce RPES 2014 a fost anulat? Citește în acest articol.

 

Probabil unii dintre voi sunt dezamăgiți, altii vă așteptați la acest deznodământ. Personal, nu mă așteptam și mă autoinclud în categoria celor dezamăgiți.

Cert este că suntem deja la jumătatea lunii Mai și RPES 2014 se afla sub semnul incertitudinii. Incertitudine cauzată în principal de neseriozitatea oamenilor ce fac parte din echipa PESRomania.

Nu-mi place să acuz, sunt conștient de faptul că altele sunt prioritățile în cazul unui produs la care se lucrează benevol. Sunt de acord să se acorde prioritate școlii, familiei, prietenilor șamd. Nu sunt de acord cu un singur lucru, NESERIOZITATEA. Nu-mi place ca o persoană să se angajeze că se va ocupa de ceva și apoi timpul să treacă și nimic să nu se întâmple, să ne lase cu ochii în soare. Aici deja nu mai vorbim de un patch pentru un joc, aici vorbim de relațiile interumane și de respectul ce ni-l purtăm reciproc. Aș fi preferat să mi se spună, "nu mai pot termina, nu am timp" și totul ar fi fost ok. Din nefericire, păcatele specifice vârstei fragede a unor persoane din cadrul echipei, nu permit nivelul de comunicare și respect reciproc ce sunt ingrediente de bază pentru a duce la bun sfârșit un lucru început. Ieșiri în decor au mai fost de-a lungul timpului, ieșiri trecute cu vederea în speranța că vom duce treaba până la capăt. Din păcate, acum s-a întrecut măsura.

Practic sunt 3 motive pentru anularea acestui patch. Toate au legătură cu componenții echipei PESRomania. Primul motiv este reprezentat de neseriozitatea unora, al doilea este reprezentat de incapacitatea altora de a rula în condiții bune PES 2014 iar ultimul motiv, este reprezentat de retragerea altor persoane din cauza problemelor din viața reală și/sau pierderea interesului pentru a edita.

Lăsând la o parte regretul că RPES 2014 a fost anulat, regret și timpul pierdut de Ionutz3d pentru a modela fețele tuturor jucătorilor din Liga 1 cât și timpul pierdut de Sabz/SpeedShadow pentru echipamente.

La ora actuală am pe HDD un RPES 2014 incomplet. De ce spun incomplet? Lipsesc câteva echipamente și mai este de lucru la baza de date. Chiar dacă aș dori, nu aș putea lansa un patch în condițiile date. Ar fi contrar a tot ceea ce reprezintă PESRomania.org și anume, CALITATE.

Probabil veți întreba dacă vom lucra la RPES 2015. În stadiul în care ne aflăm acum, este imposibil. Avem nevoie de oameni dornici de a edita, avem nevoie să refacem echipa PESRomania. Drept urmare, căutăm Kitmakeri, OF makeri, Chantmakeri. Sunteți interesați? Căutați-ne pe forum.

O zi bună!

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein