RPES 2013 Soundtrack Oficial

Scris de Scris pe data de: Vineri, 05 Octombrie 2012 Publicat în RPES Citit de 3352 ori
Votează articolul
(2 voturi)

După cum v-am învăţat pe toţi, an de an ne străduim să facem un patch RPES din ce în ce mai reuşit. De fiecare dată încercăm câte ceva nou să vedem dacă place publicului şi să o putem folosii în continuare sau să abandonăm idea. Anul acesta am optat pe un stil mai închis la culoare (cum se poate observa şi pe copertă).

Idea a fost ca totul inclusiv design-ul jocului să fie mai "underground", să se observe că este un patch făcut de o echipă de editori profesionişti pe care nimeni nu-i plăteşte şi în acelasi timp am încercat să păstram strictul necesar pentru a oferii o mare poftă de fotbal (să ascultaţi înainte de un meci melodia "ALTERNOSFERA - Arunca-mi" şi veţi vedea despre ce vorbesc). Echipa PESRomânia vă prezintă soundtrack-ul oficial din viitorul RPES 2013. Sperăm să fiţi plăcut surprinşi de alegerea noastră necomercială 100% românească şi să vă bucuraţi de aceste melodii împreună cu viitorul patch RPES ce va urma să fie lansat în curând!

Pentru a îmbunătăţii experienţa RPES în viitor, am venit cu idea de a boteza stilurile din următoarele 2 RPES-uri plus acesta. RPES 2013 este primul şi va fi botezat "Underground" (după stilul de culoare închis din meniuri, coperte şi muzica underground necomercială). Peste 3 ani vă vom da şansa să alegeţi ce stil v-a plăcut cel mai mult şi cum doriţi să fie următorul RPES.

Urmăriți-ne și pe:

JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein