PES 2014 PC - Ai probleme cu lagul? Iată o posibilă rezolvare! (3)

Scris de Scris pe data de: Marți, 01 Octombrie 2013 Publicat în KONAMI Citit de 4903 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Noi metode de a îmbunătăți performanțele + un BONUS!

Ați aplicat fix-urile din ultimele două articole dedicate acestui subiect și tot nu sunteți mulțumiti de performanțe? Iată că în ultimele zile a mai apărut ceva ce merită încercat atât de către cei cu probleme de FPS cât și de către cei cu probleme de LAG și răspuns greoi al jucătorilor.

Totodată, v-am anunțat în urmă cu ceva timp de faptul că lucrăm la un soft ce are ca drept scop o mai ușoară configurare setărilor existente grație celor ce lucrează zi și noapte la utilitarele ce permit editarea jocului.

Astfel, vă aducem astăzi în atenție, PESRomania.org Selector, primul soft creat 100% de către noi. Fix-urile de care vă vorbeam mai sus, sunt prezente și configurabile prin intermediul softului nostru.

Recomandarea noastră este să rulați jocul numai prin intermediul acestui selector ce va fi parte componentă a patch-ului RPES 2014, patch ce va fi lansat tot aici, de către noi, cei de la PESRomania.org.

Atenție!! Pentru a putea rula acest soft, aveți nevoie de .NET Framework 3.5. Probabil cei care aveți Windows Vista, 7, 8, nu veți avea probleme. pentru cei care aveți Windows XP și softul nostru refuză să ruleze, descărcați și instalați .NET Framework 3.5 de AICI.

Aștept cu interes reacțiile voastre vis-a-vis de softul nostru cât și de fix-urile propuse.

 

PS: Puteți încerca acest soft chiar dacă nu aveți nevoie de fix-uri. Le puteți dezactiva pur și simplu. Totodată, după rularea softului, citiți cu atenție INFORMAȚIILE!

Video

Link de download:

http://www.mediafire.com/download/1ufmdnlplnd0krd/PES14FIXandSELECTOR.rar

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein