Povestea unor echipamente | Ai lu' Manole strikes back!

Scris de Scris pe data de: Luni, 01 Februarie 2016 Publicat în Alte știri Citit de 3257 ori
Votează articolul
(1 Vot)

Un mic scandal neprevăzut... recomand tuturor să citiți continuarea articolului.

 

Știți cu toții că acum ceva vreme am anunțat că avem probleme cu echipamentele. La vremea aceea n-am vrut să dau prea multe detalii deoarece nu-mi stă în caracter să fac publice lucrurile mai puțin bune întâmplate în cadrul echipei. Doar o mână de oameni știu ceea ce s-a întâmplat atunci și doresc ca lucrurile să rămână așa.

Iată că, în momentul în care eu am anunțat că avem probleme cu echipamentele, probleme datorate faptului că unul dintre cei responsabili era "missing in action", a circulat pe Facebook-ul nostru o arhivă cu echipamente ce nu erau ale noastre. Echipamente cu care eram rugați să lansăm patch-ul. Bineînțeles că nu am fost de acord din următoarele considerente. În primul rând nu erau ale noastre, apoi, erau de o calitate execrabilă comparativ cu ceea ce lucraseră băieții noștri.

Într-un final, omul nostru declarat dispărut, a decis să-și facă apariția, lucrurile au reintrat în normal și ne-am concentrat atenția pentru a duce la bun sfârșit acest patch a cărui apariție devenise incertă în momentul în care s-a declanșat "criza" echipamentelor. Subiectul "celorlalte" echipamente a fost uitat și îngropat din moment ce EU nu am fost de acord cu așa ceva.

Patch-ul s-a lansat, a fost foarte bine primit, totul ok până când astăzi, un apropriat al PESRomania ne-a adus la cunoștință faptul că suntem acuzați de FURT...

 

După ce ani de zile, Manole ne amenința cu închiderea acestui site, cu urmăriri penale și alte tâmpenii, în ultima vreme se retrăsese în colțisorul lui întunecat și primitor, colțișorul în care se simțea în siguranță după atâtea lovituri năucitoare primite de-a lungul timpului. Iată că acum dragul nostru Manole prinde curaj, timid ce-i drept, datorită unei neglijențe regretabile ce a avut loc după toata nebunia echipamentelor. Postarea lui nu o voi face publică acum ci într-un articol viitor în care vom readuce în actualitate cazul Manole.

 

Despre ce este vorba? Iată un mesaj ce a fost postat pe un grup obscur de Facebook:

 

Capture proba dovada

 

În prima poză din stânga aveți mesajul postat, mesaj prin care suntem acuzați de furt. Poza din dreapta reprezintă echipamentul "furat" (colțul din stânga jos) și echipamentul nostru (dreapta sus).

Acum să le luăm pe rând...

Corect domnule Lobonț, m-ai abordat la un moment dat în legătură cu echipamentele și am refuzat dialogul din simplul motiv că știu cine ești, știu unde "activezi" și știu ce poți. Noi doi am mai avut niște conversații mai demult în care ne acuzai de tot felul de tâmpenii, tocmai din acest motiv, am refuzat dialogul cu tine. Habar n-am avut (deși o mică banuială a fost, dar nimic concret pentru că nu-și avea sensul să investighez mai departe) că acele echipamente ce au circulat pe Facebook-ul nostru erau ale tale. Oricum, cum am spus mai sus, am refuzat folosirea oricărui echipament din acea arhivă.

De unde și până unde ai ajuns la concluzia că ne plângeam, domnule Lobonț? Era realitatea, aveam probleme cu echipamentele și cei de bună credință care ne urmăresc atât pe forum cât și pe site, meritau o explicație pentru întârzierea apariției patch-ului. Era o explicație dragule, nu un strigăt de ajutor, așa cum în habarnismul tău ai înțeles mesajul. Presupun că nici tu nu ești convins de ceea ce spui. Dar o spui din răutate și invidie, nicio problemă, întotdeauna cei puternici vor fi invidiați, ești iertat!

Văd acolo că toți cei care joacă patch-ul nostru ar trebui să vă mulțumească vouă? De ce? Pentru două cârpe ce au apărut accidental în patch? Și acum să tratăm subiectul acelor cârpe...

În poza din dreapta aveți două echipamente de Goalkeeper ale echipei Voluntari. În poza din dreapta sus, este echipamentul NOSTRU, cel care era deja CREAT de către Tudik. În poza a doua, din stânga jos, avem echipamentul lui Lobonț.

O eroare regretabilă, de care habar n-am avut, a făcut ca acest echipament al lui Lobonț să apară în RPES. Încă nu-mi explic cum de s-a întâmplat eroarea asta și de ce o numesc regretabilă? Pentru că dacă vă uitați atent la detalii, echipamentul făcut de noi, de către Tudik, este de o calitate ireproșabilă comparativ cu cel al lui Lobonț și, cum am spus mai sus, eu nu am fost de acord cu alte echipamente "străine" în patch-ul nostru. 

Din păcate, nu am avut timp să verific personal totul, după cum ați văzut în Installer-ul nostru, am avut o grămadă de lucruri de făcut pentru acest patch și timp liber pentru a-i verifica pe ceilalți, prea puțin. Am mers pe încredere.

Lobonț are dreptate, echipamentele lui apar în RPES-ul nostru (Goakeeper și P3 ale celor de la Voluntari). Am verificat personal astăzi. Cu toate acestea, să fim acuzați de furt este prea mult din simplul motiv că, echipamentele le aveam deja făcute, la o calitate ireproșabilă comparativ cu cele ale domnului Lobonț. Este la mintea cocoșului că nu le puteam lăsa la o parte pe ale noaste pentru a le "fura" pe ale lui.

Din toată postarea ta, domule Lobonț, sunt de acord cu un singur lucru. Faptul că meriți credite pentru acele echipamente. Credite ce în mod normal le-ai fi primit în momentul în care eu eram de acord și știam de prezența materialelor tale RPES. Drept urmare, îmi cer scuze în primul rând celor care ne apreciază munca, și în al doilea rând domnului Lobonț pentru faptul că s-au folosit două echipamente în patch și nu i s-au acordat creditele pe care le merita.

În Update 2 vor apărea echipamentele noastre, echipamente ce trebuiau de la bun început să fie prezente în RPES. Voi porni o mică investigație pentru că vreau să aflu exact cum de s-a putut produce o asemenea eroare regretabilă. Eroare ce pune o pată pe patch-ul nostru care a fost foarte bine primit, drept dovadă și aprecierile numeroase de care s-a bucurat, o pată nemeritată considerând volumul de muncă depus pentru acest patch.

 

Deși acest subiect s-a discutat pe un grup închis de Facebook, am decis să-l fac public în momentul în care mi s-a adus la cunoștință. De ce? Pentru că pot fi acuzat de multe, pot fi acuzat de aroganță, de îngâmfare. Dar, niciodată nu pot fi acuzat de furt sau de faptul că nu am coloană vertebrală să ies în față și să recunosc atunci când se greșește.

Ca lider al acestei comunități, iau asupra mea vina acestui accident.

 

LE: Am adăugat și o a 3-a poză pentru a dovedi faptul că aveam echipamentul gata încă de anul trecut. Asta pentru a îndepărta orice suspiciune. 

JohnnyUSA - Fondator PESRomania (Pro Evolution Soccer Romania)

 

PS: Domnule Lobonț, voi n-ați mai facut nimic din 2012, moment în care PESRomania și-a recâștigat identitatea. Fără noi, voi sunteți nuli, iar acele patch-uri cum le numești tu pentru PS3, le poate face și un copil de 6 ani. Editarea loturilor din editorul jocului nu este o artă, este un lucru banal. Poate pentru voi este o artă pentru că la nivelul ăsta sunteți, la nivelul ăsta ați fost dintotdeauna. Așa că, vă rog frumos(pe voi ăia de "acolo"), scutiți-ne cu aerele de mari editori, habar n-aveți cu ce se mănâncă editatea. Habar n-aveam că faceți voi patch, daca tot faceți, unde este? Nu-l văd.

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein